Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat de Turisme de Salou es promociona davant gairebé 90 entrenadors de diferents clubs de futbol europeus

dimarts 01 desembre 2015

El Complex Esportiu Futbol Salou ha estat l’organitzador d’aquest famtrip per tal de conèixer les instal·lacions i la destinació

El Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Salou ha acollit gairebé 90 entrenadors de futbol europeus en una recepció al Club Nàutic del municipi per tal de promocionar la destinació. Els entrenadors han visitat les instal·lacions del Complex Esportiu Futbol Salou provinents de països com Finlàndia, Noruega, Portugal, Anglaterra i Irlanda. A cada país hi ha un tour operador especialitzat que organitza i promociona els viatges als clubs: Pelimatkat (Finlandia), Active Tours (Noruega), Salford Shools F.A. (Anglaterra) i DB Sports Tours (Irlanda).

La organització del famtrip ha estat a càrrec del Complex Esportiu Futbol Salou, i ha inclòs entre d’altres activitats, entrenaments, sessions pràctiques amb el Director Esportiu, sessions teòriques, i fins i tot, alguns dels participants van poder anar a veure el partit de lliga del Barça contra la Real Sociedad. L’objectiu és que els entrenadors coneguin les instal·lacions i la destinació i serveixi d’acollida per organitzar-hi tornejos, estades, campus, etc.

El Patronat de Turisme de Salou, dins la seva tasca de promocionar Salou com a destinació ideal per a la pràctica de l’esport, va col·laborar oferint una recepció on el Gerent del Patronat, J. Carlos Capilla, va aprofitar per destacar la immillorable oferta esportiva, així com les condicions meteorològiques favorables de les que gaudeix Salou durant l’hivern, i que son òptimes per aquests equips provinents de zones més fredes del continent europeu.

Per la seva banda, el regidor de Turisme, Benet Presas, va explicar que “amb aquesta acció el Patronat de Turisme pretén promocionar Salou com a Destinació de Turisme Esportiu, certificació que va obtenir l’any 2013, i afavorir la desestacionalització i el turisme durant la temporada baixa.”

Recordar que el CE Futbol Salou estan en continua innovació per oferir les millors instal·lacions a nivell de Catalunya per realitzar Stages, Tornejos, etc. A més, ja s’està treballant en la construcció del 8è camp. Per la propera temporada disposaran de 3 camps de gespa natural,1 camp híbrid i 4 camps de gespa artificial. El complex es pioner en oferir els tres tipus de gespa en un mateix complex esportiu.

Destacar que actualment s’està reconvertint un camp de gespa natural en un camp híbrid més fort, més resistent, més confortable i segur. Els principals avantatges són: més hores de joc; camp més uniforme, sense irregularitats; menys risc de lesions gràcies a la reducció de càrregues i a la homogeneïtat del terreny; joc més precís. La pilota sempre bota i roda en una superfície ferma i completament plana.

Galeria d'imatges

escales_nautic.jpg
IMG_0307.JPG
IMG_0318.JPG

Document Actions