Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat de Turisme de Salou es promociona a la Fira Bebes&Mamas

dimarts 13 maig 2014

Els quatre municipis certificats per l’Agència Catalana de Turisme com a destinacions especialitzades en Turisme Familiar de la Costa Daurada, va participar el passat cap de setmana en la Fira Bebes&Mamas que es va celebrar a la Fira de Montjuïc. En aquesta fira  es donen cita les principals marques del sector del bebè, la infància i de la futura i recent mare. El Patronat de Turisme de Salou s’ha situat a l’stand de Turisme de Catalunya, al mostrador de la Costa Daurada i al costat de Costa Barcelona, Costa Brava i Turisme de Catalunya. El Patronat va voler estar present per tal de promocionar l’oferta d’allotjament i restauració adaptada, els serveis especialitzats i les activitats de lleure i entreteniment per famílies amb nens. 


L’escenari que ofereix aquesta fira és una gran oportunitat per donar a conèixer la oferta especialitzada en matèria de família que disposen aquests municipis. Enguany, a l’stand també hi havia un inflable i una parella d’animadors per als nens, i a més un espai amb taules i cadires on els nens podien fer tallers.   L’stand de Turisme de Catalunya ha estat l’únic que ha presentat una oferta turística de la fira que ofereix informació sobre vacances per gaudir amb la família, donat que la majoria d’expositors presentaven ofertes en matèria de mobiliari, alimentació, salut, complements, etc. Com a material de promoció, es va distribuir fulletons informatius dels 4 municipis, guies de les empreses certificades de cada destinació i marxandatge.
 
El Patronat de Turisme de Salou va detectar un gran interès en la oferta i serveis presentats de cara a la planificació i preparació de les pròximes vacances d’estiu, sobretot d’allotjament adaptat i activitats de lleure per fer amb nens de 0 a 9 anys. El públics ha estat majoritàriament català interessats en passar les vacances d’estiu en una destinació propera que disposi de tots els serveis adaptats a les seves necessitats. Durant el cap de setmana, Salou, Cambrils, Vila-Seca-La Pineda i Calafell, han realitzat la promoció de la oferta en una fira que l’any passat va comptar amb més de 70.000 visitants. 
 

Galeria d'imatges

home2.jpg
DSC_0027.jpg

Document Actions