Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat de Turisme de Salou ha assistit a la fira turística més important de Portugal

dimarts 22 gener 2008

Com cada any, el Patronat de Turisme de Salou va assistir la setmana passada a la fira de turisme més important de Portugal, la BTL, que es va celebrar del 16 al 20 de gener a les instal·lacions del FIL (Feira Internacional de Lisboa).

Inaugurada oficialment pel Secretari de Estado do Turismo de Portugal, Bernardo Trindade, la BTL ha comptat amb gairebé 900 expositors en total, un terç dels quals han estat estrangers.

El Patronat de Turisme de Salou ha participat en aquesta fira dins l'estand de la Oficina Española de Turismo (OET), compartint taula de treball amb el resort PortAventura, reduint així despeses, però augmentant possibilitats de promoció.

La directora de la Oficina Española de Turismo a Portugal, Paloma Notario-Bodelón, va estar present a l'estand el dia 16 de gener, saludant als expositors englobats dins l'espai de l'OET, entre els que es trobaven Turisme de Catalunya, Turisme de Barcelona, Turisme de Lleida, Saragossa 2008 i la 'España Verde', entre d'altres.

Els dos primers dies de fira es van dedicar a professionals, mentre que el cap de setmana va estar enfocat bàsicament al públic final, per la qual cosa la gran afluència de visitants es va concentrar els dies 19 i 20 de gener.

El mercat portuguès és un possible visitant que per proximitat a les nostres terres val la pena potenciar. Per aquest motiu, el Patronat de Turisme de Salou considera que cal donar a conèixer els nostres productes, no només el sol i la platja, sinó també l'oferta lúdica i cultural existent a Salou i als voltants. Es tracta d'un mercat amb un públic molt receptiu, i que es troba, segons dades econòmiques del país, en un moment de creixement important .

Còm s'apuntava anteriorment, Salou ha estat present amb un mostrador d'informació compartít amb PortAventura. A banda d'això, el director del Patronat de Turisme de Salou, Juan M. Alonso, s'ha desplaçat fins a la fira per tal de conèixer, en col·laboració amb el responsable de mercats internacionals del parc, Joan Romero, les expectatives del mercat per aquest any 2008 de la mà dels principals operadors del país.

Cal destacar que després de les converses mantingudes, es considera que aquest mercat es troba en franca evolució i s'espera un creixement moderat per aquesta nova temporada.

Document Actions