Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat de Turisme de Salou ha participat a la fira Tour & Travel de Varsòvia, considerada com la principal i la més important de Polònia

L’objectiu principal del Patronat ha estat el de reforçar el coneixement de Salou a Polònia i la seva oferta complementaria d’oci, golf, i cultura als Tour Operadors polonesos i a les famílies i joves que han visitat aquest certamen

divendres 01 octubre 2010

El Patronat de Turisme de Salou ha participat a la fira Tour & Travel de Varsòvia, aquesta fira esta considerada com la principal i la més important de  Polònia.

L’objectiu principal del Patronat ha estat el  de reforçar el coneixement de Salou a Polònia i la seva oferta complementaria d’oci, golf, i cultura als Tour Operadors polonesos i a les famílies i joves que han visitat aquest certamen. A la vegada que es dóna suport als empresaris de Salou que han visitat la fira.

Aquesta és  la segona edició de la Fira en el nou recinte firal situat a les afores de Varsòvia, i aquest any, l’afluència de visitants ha superat a l’anterior en nombre de visitants professionals i públic en general.  L’estand de Salou estava situat al mig del pavelló principal i cal destacar que tot el material  promocional que es va portar es va exhaurir.

El dijous dia 23 de setembre, primer dia de fira, el President del Patronat de Turisme,  Sr. Alberto del Hierro , es va reunir amb l’ambaixador d’España a Polònia, Excm. Sr. D. Francisco Fernández Fàbregas i també amb el Director de Turisme de l’ambaixada i l’O.E.T. de Varsòvia,  D. Arturo Clavé.

Com a resum d’aquestes reunions, podem destacar que malgrat la davallada de turistes polonesos que es desplacen fora del seu país per a realitzar les seves vacances, España i amb concret Catalunya ha pujat aquest any en referència a l’anterior  un 7% en nombre de turistes. Les dades de mercat facilitades per l’oficina de turisme d’Espanya a Varsòvia ens informen que aquest any Catalunya ha superat els  100.000 turistes Polonesos.

El turista Polonès principalment enfoca les seves vacances a destins de Sol i Platja,  per poder descansar , gaudir del  bon clima i al mateix temps realitzar visites culturals i d’oci. La seva estada a l’estranger és majoritàriament d’una setmana a 10 dies, i el poder adquisitiu és mig. És un turista fidel i  repetidor del destí sempre que hagi trobat una bona relació qualitat - preu .
    
Segons paraules del Sr. Alberto del Hierro , hem de reconèixer que hem de treballar tots plegats,  amb força i constància  per aconseguir ser un destí  destacat a Catalunya i a Espanya.  La qualitat en el servei de la que disposen els establiments turístics de la  Costa Daurada i la gran varietat de platges i oferta complementària  ens permet pensar positivament en aquest mercat potencial.

Paral·lelament el Patronat de Turisme s’ha entrevistat amb alguns dels operadors més importants del mercat polonès,  concretament el T.T.O.O. ITACA, que ens comentava el Sr. Michal Szmyt , Cap de Producte d’ITACA , que de moment encara no treballa amb Salou ni amb Catalunya   però estan interessats  en conèixer més a fons el nostre destí i  l’oferta diferencial de la Costa Daurada vers altres destins del seu catàleg , també s’ha iniciat relacions de cara a establir convenis de col·laboració per a   properes temporades.  

L’altre operador turístic que també es va reunir amb el Patronat de Turisme, va ser el T.T.O.O. TRIADA , que ja treballa amb Catalunya i amb molta  força a la Costa Brava. Desprès de mantenir una reunió amb el Cap de Producte es va arribar a una bona disposició per ambdues parts per a que per a la propera temporada 2011 s’ampliés l’oferta i dirigir-la cap a la Costa Daurada. Per dur a terme aquest projecte de futur, s’estudiarà ampliar vols a Barcelona i facilitar que els seus clients es desplacin  a la Costa Daurada i especialment a Salou .

Galeria d'imatges

VARSOVIA_034.jpg
VARSOVIA_063.jpg

Document Actions