Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat de Turisme de Salou incorpora noves aplicacions tecnològiques al Turisme Familiar

Amb aquesta aplicació per l’iPad i l’iPhone, els més petits descobriran amb Les Tres Bessones les zones turístiques de la Costa Catalana

dijous 28 juliol 2011

Com a marca de Turisme Familiar de Catalunya, el Patronat de Turisme de Salou, forma part de la iniciativa de l’Agència Catalana de Turisme d’incorporar en el seu web una nova aplicació per tal d’apropar als més petits els diversos indrets de la Costa Catalana que compten amb aquest certificat. Així doncs, amb aquesta nova aplicació per l’iPad i l’iPhone, els més petits descobriran amb Les Tres Bessones un total de dotze municipis o zones turístiques d’arreu de la Costa Catalana. Per exemple, l’Anna, la Teresa i l’Helena van de vacances a Salou, Blanes, Calella, ... Pintar des de l’iPad les il·lustracions dels diversos indrets i muntar els puzles des de l’iPhone.  El Regidor de Turisme, Benet Presas, ha explicat que: “des del Patronat volem potenciar la imatge i la marca de Salou a traves de les noves tecnologies ja que aquestes ens ofereixen un gran ventall de possibilitats. Així doncs, i modernitzant-nos en els temps, el Patronat farà ús de totes les noves tecnologies que tingui al seu abast per tal de fer promoció de la destinació”.

A més, des de cadascun dels dispositius es pot accedir a la informació tant de les Destinacions de Turisme Familiars com de cadascun dels municipis. Polsant sobre aquestes zones es desplega el dibuix corresponent a la zona determinada. El nen podrà pintar amb una intuïtiva paleta de colors el dibuix que apareix, poden guardar en el dispositiu en format d’imatge per una posterior utilització (enviament per e-mail o impressió). L’aplicació que disposa de 8 idiomes (català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, holandès i portuguès), compta amb 12 dibuixos per pintar i 12 puzles amb informació sobre les Destinacions de Turisme Familiar a Catalunya.

Galeria d'imatges

Proposta_DTF_i_Les_Tres_Bessones_ipad7.jpg
Proposta_DTF_i_Les_Tres_Bessones_ipad7.jpg

Document Actions