Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat de Turisme de Salou lliura uns distintius de qualitat a 6 establiments del municipi

dimarts 07 abril 2009

Els 6 establiments saluencs que han finalitzat amb èxit el procés d'implantació del 'Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino' (SICTED), que inclou sessions formatives, visites i una auditoria, han rebut aquesta setmana passada de mans del president del Patronat de Turisme de Salou, Marc Montagut, els seus respectius distintius de qualitat.

En concret, el Patronat de Turisme de Salou, com a entitat gestora d'aquest projecte, patrocinat per la Federación Española de Municipios (FEMP) i finançat per la Secretaría de Estado de Turismo, ha lliurat aquest reconeixement a:

- Regalart
- Hotel Dorada Palace
- Hotel Magnòlia
- Hotel Sol Costa Daurada
- Hotel Villamarina
- Oficines de Turisme del Patronat de Turisme de Salou

Recordem que l'any passat Salou va iniciar la primera fase d'implantació del SICTED, l'objectiu del qual és establir, proporcionant les eines necessàries, un control de la gestió de la qualitat del servei que s'ofereix a totes les empreses i activitats econòmiques relacionades directament i indirectament amb el turisme. El projecte té tres grans àrees de treball: l'empresa com a tal, el sector al qual pertanyen i el municipi/destinació en general.

Per aquest motiu, l'assessorament que s'ha donat a la vintena d'empreses que es van adherir a aquest projecte ha estat mitjançant visites individualitzades, reunions per sectors i convocatòries generals.
En aquests moments, el Patronat de Turisme de Salou treballa ja en la segona fase d'implantació del SICTED en altres empreses i establiments interessats en participar en aquest projecte. També s'ha proposat com a objectiu aconseguir la implantació d'aquest sistema a les principals platges de la ciutat, que s'afegiria a les certificacions ja assolides.

Per aquest 2009, Salou espera poder distingir a un nombre important d'establiments, amb la qual cosa es convertirà en una de les principals destinacions turístiques de qualitat i en una destinació exemplar.

De fet, Salou és una de les poques destinacions de Catalunya que pren part en aquest projecte i la única de la Costa Daurada. A la resta de l'Estat, el SICTED es troba àmpliament implantat.

La FEMP i la Secretaría de Estado de Turismo van reconèixer el passat 29 de gener, en el marc de Fitur, l'esforç que han fet per implantar-lo un total de 31 destinacions, entre les quals es troba Salou.

Document Actions