Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat de Turisme de Salou organitza una desena d’activitats del programa ‘Platja Tot l’any’, per a aquesta primavera

divendres 22 abril 2022

Aquest diumenge, dia 24 d’abril, a les 11 h, davant la Plaça de les Comunitats Autònomes, es farà la primera, consistent en una experimentació amb la sorra i l’aigua del mar. És gratuïta i adreçada al públic familiar. Cal inscripció prèvia a  https://salou.reservaplay.cat

 

El Patronat Municipal de Turisme de Salou, a través de l’Oficina d’Innovació i Nous productes, i en col·laboració amb la regidoria de Platges de l’Ajuntament, ha realitzat la programació corresponent a la iniciativa “Platja Tot l’Any” per a aquests mesos de primavera, abril, maig i juny, consistent una desena d’activitats gratuïtes en dies diferents que tenen com a escenari les platges de Salou per gaudir d’elles d’una manera lúdica, com a espai natural i com a indret per practicar esport, meditació i d’altres propostes relacionades amb la salut i la qualitat de vida.

Així, aquest proper diumenge, dia 24 d’abril, a les 11 hores, tindrà lloc l’activitat “Experimentem amb la sorra i l’aigua del mar”, amb Serveis ambientals marins Anèl·lides. Consisteix en un taller d’experimentació on els participants aprenen, experimenten i descobreixen les característiques de la sorra i l’aigua salada. És una activitat per practicar en família, tot i que és oberta a tothom. El lloc on es desenvoluparà serà a la platja de Llevant, davant la plaça de les Comunitats Autònomes, i la durada serà d’1 hora i 30 h.

Aquesta activitat es repetirà, si el temps ho permet, el 15 de maig.

El dissabte, 30 d’abril, es farà una sessió de relaxació a la platja, dirigida per Beti Bartí, Estètica Holística. Serà a les 11 del matí, a la platja de Ponent, davant de la Base Nàutica. L’activitat es podrà tornar a fer el 12 de juny a la mateixa hora. La durada és d’una hora.

El proper 8 de maig, a les 11 h, tindrà lloc un espectacle sota el nom de “Omplim la platja de bombolles”, amb Cia Melabuffa. El professor Bromera porta un conte i un taller per aprendre a fer bombolles amb diferents artefactes. Al finalitzar, s’omplirà la platja de bombolles. Per participar en aquesta activitat cal dur un bomboller amb sabó (respectuós amb el medi ambient). Aquesta activitat és adreçada al públic familiar i es farà a la platja de Llevant, davant la plaça de les Comunitats Autònomes. La durada és de 45 mints.

La pròxima activitat del programa és una sessió de Ioguilates a la platja, amb Salou Pilates Studio. Es tracta d’una iniciativa que es farà el 22 de maig, a les 10 hores, a la platja dels Capellans. La durada màxima és d’una hora. I el dissabte, 28 de maig, a les 20 h, a la punta del Po-Roig, entre la platja dels Capellans i la Cala dels Llenguadets, al final del carrer Torrassa, es tornarà a repetir. En aquest cas, la durada serà d’una hora i 15 minuts. En aquesta ocasió, es podrà veure pondre el sol en una dels llocs més màgics de Salou.

El diumenge, 5 de juny, se celebrarà el Dia de la Bicicleta a Salou, amb Challenge Spain Events, SL. Es presentarà la Expo Bike i es faran proves i exhibicions de duatló, BTT al Cross Country i la temible Eliminator. Es tracta d’una activitat per a tots els públics, en el marc de Salou Bike Festival, i durarà tot el matí. Més informació al web i a @visitsalou

 

Més de 15 activitats per gaudir de la platja tot l’any

Les platges de Salou permeten gaudir tot l’any, atès que el clima de la zona és prou benigne. Així, entre les activitats que es poden practicar hi ha:

- Fer excursions pel Camí de Ronda de Salou, sortint de la platja de Ponent, al Far de Salou, i fins a la platja del Reguerot i el Bosc de la Talaia.

- Pedalejar pel carril bici.

- Jugar als gronxadors a les platges de Ponent i de Llevant.

- Descobrir tresors a les platges.

- Fer castells de sorra amb els més petits de casa.

- Fer volar estels.

- Contemplar les postes de sol.

- Fer-se fotos als landmarks de la platja de Llevant i Pilons, amb la platja de fons.

- Seguir la gimcana digital Jaume I al Passeig Jaume I.

- Practicar la disciplina de natació en aigües obertes de la Triatló, a la platja de Ponent.

- Pescar en els millors racons de les platges.

- Practicar esports: córrer, vòlei platja, paddelsurf, caiac, veler, etc.

Per inscriure’s a les activitats cal fer-ho a través de https://salou.reservaplay.cat

Aquestes activitats es poden consultar també a través d’un fulletó promocional que es pot recollir al Patronat de Turisme.

Cal tenir en compte que en cas de mal temps, és recomanable consultar les xarxes socials del @visitsalou o també contactar amb l’Oficina de Turisme, trucant al 977 35 01 02. O també per WhatsApp, al 661 86 76 76. En el moment de la inscripció a les activitats també s’informarà del protocol a seguir en aquest cas.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

Salou platja 365 primavera_page-0001.jpg
Salou platja 365 primavera_page-0002.jpg
2.jpeg
3.jpeg
4.JPG

Document Actions