Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat de Turisme de Salou participa a la Fira RDA Workshop a Colònia per atreure el mercat alemany

dimecres 06 agost 2014

En aquesta  fira adreçada a professionals, han assistit representants de totes aquelles empreses del sector turístic europeu, especialitzades en l’organització de viatges en autocar per a grups
 
El Patronat de Turisme de Salou, encapçalat pel regidor de Turisme, Benet Presas, i la gerent del Patronat, Maria Targa, va participar fins el 31 de juliol a la fira RDA Workshop que es va celebrar a Colònia, considerada la més important d’Alemanya. En aquesta  fira adreçada a professionals, han assistit representants de totes aquelles empreses del sector turístic europeu, especialitzades en l’organització de viatges en autocar per a grups.
 
 
El  Patronat de Turisme de Salou, juntament amb l’associació d’Hotelers de Salou, la Pineda i Cambrils han compartit l’stand de Viatges Olympia. En aquest espai, s’han mantingut reunions amb les principals empreses del sector d’autocars presents a la fira per tal de trobar vies de col.laboració i amb l’objectiu d’atreure més turistes cap a Salou de cara a la temporada 2015.
 
Es tracta de firmes que envien anualment milers de turistes procedents d’Alemanya i Bèlgica a Catalunya. Concretament s’han mantingut reunions amb els propietaris de Herman Vandamme i de l’empresa Ost-West Reisen així com amb responsables de Fun-reisen i Solmar. 
 
El regidor de Turisme,  Benet Presas juntament amb  Eduard Farriol, de l’Associació d’hotels de Salou, Cambrils i la Pineda es van reunir amb els propietaris de l’empresa Ost-West i Jose Luis Tunez, president de l’Associació d’Agències de Viatges de la Costa Daurada

Galeria d'imatges

HOME_COLONIA.JPG
foto_4.JPG

Document Actions