Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat de Turisme de Salou participa en diverses accions per promocionar el municipi al mercat polonès

dijous 22 abril 2021

Recentment, l’entitat ha assistit a la presentació online del nou touroperador polonès NEKERA, organitzada per l’Oficina Espanyola de Turisme de Varsòvia

La capital del turisme de la Costa Daurada també ha participat, aquesta setmana, al workshop online ‘Meet Spain’, organitzat per l’OET de Varsòvia, on s’ha entrevistat amb deu agents de viatge i touroperadors del país, entre els quals destaquen Itaka, Cortina Travel, Opal Travel i Horyzonty

Salou també va realitzar, ahir, un webinar, que va comptar amb l’assistència de 40 persones, entre agents de viatge i touroperadors 

 

El Patronat Municipal de Turisme de Salou ha participat, recentment, en diverses accions per tal de promocionar la capital del turisme de la Costa Daurada, entre el mercat polonès.

Cal destacar, l’assistència recent del Patronat a la presentació online del nou touroperador polonès NEKERA, a càrrec del seu CEO, organitzada per l’Oficina Espanyola de Turisme (OET) de Varsòvia. Aquest T.T.O.O., que vol ampliar el seu ventall de productes i destinacions i que coneix molt bé les costes i illes de l’Estat espanyol, ha sorgit de la fusió entre representants de Neckermann i exagents de Thomas Cook.

En el decurs d’aquesta presentació, l’alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, va convidar el nou touroperador a conèixer la transformació que està experimentant el municipi turístic.

Aquest dimarts passat, dia 20 d’abril, el Patronat també va participar al workshop online ‘Meet Spain’, un programa desenvolupat per l’Oficina Espanyola de Turisme de Varsòvia, en el qual Salou es va entrevistar amb deu agents de viatge i touroperadors del país. Destaquen: Itaka, Cortina Travel, Opal Travel i Horyzonty.

Alguns d’ells ja coneixien la ciutat salouenca i els seus atractius turístics, mentre que per d’altres va ser una gran oportunitat per descobrir els productes locals que ofereix la capital del turisme de la Costa Daurada.

Així mateix, cal destacar l’entrevista, durant el workshop, amb el touroperador Itaka, ja que aquest va confirmar que tenia previstos dos vols a Barcelona, el primer d’ells des de Varsòvia, a partir de l’1 de juny; i l’altre, des de la ciutat de Katowice, a partir del 12 de juny.

Ahir dimecres, 21 d’abril, en el marc del mateix programa ‘Meet Spain’, realitzat per l’OET de Varsòvia, el Patronat de Turisme de Salou va realitzar un webinar adreçat a agents de viatge i touroperadors, que va comptar amb un total de 40 assistents.

L’alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, ha mostrat la seva satisfacció per les accions realitzades des de l’entitat de cara al mercat polonès, ja que “és un gran oportunitat pel fet de poder donar a conèixer la nostra destinació, així com tots els productes turístics i el patrimoni natural i gastronòmic amb el què compta Salou”. Granados ha assenyalat que “és important per nosaltres continuar treballant amb mercats com el polonès, que, cada cop, té més possibilitats de viatjar i fer turisme”. Per l’alcalde, “és interessant diversificar el nostre públic i oferir-los una oferta adaptada als seus gustos i necessitats”.  

 

El mercat polonès

El mercat polonès viatja, principalment, els mesos de juliol i agost, però el mes de setembre també és interessant per al visitant d’aquest país. Els principals motius per viatjar són el sol i platja, la natura, el turisme cultural i la gastronomia, tot realitzant reserves amb tot inclòs, per norma general.

Actualment, Polònia és el país d’Europa amb menys taxa d’atur, i porta una bona dinàmica en la vacunació contra la COVID-19. Així mateix, el Govern ha destinat moltes ajudes, de manera que les agències i touroperadors disposen de fons per poder reemborsar els viatges, en cas de cancel·lació.

Finalment, cal destacar la bona predisposició dels visitants polonesos, que tenen moltes ganes de tornar a viatjar i visitar Salou, tan aviat com sigui possible.

Document Actions