Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat de Turisme de Salou participa, un any més, al Saló Bebés y Mamás

Es tracta de la desena edició de la fira dirigida en exclusiva a les famílies

dimecres 02 desembre 2009

Aquest passat cap de setmana, el Patronat de Turisme de Salou ha estat present al Saló Bebés y Mamás que s’ha celebrat al Recinte Firal Juan Carlos I (IFEMA, Madrid). Es tracta d’una fira dirigida a les famílies en la qual se citen les principals marques del sector i extra-sector del bebè i de la infància. Salou ha participat en aquest Saló sota el paraigües de Turisme de Catalunya, com a destinació certificada en Turisme Familiar, i l’objectiu ha estat utilitzar aquesta plataforma per donar a conèixer i promocionar l’oferta especialitzada en famílies de la capital de la Costa Daurada.

La gran afluència de públic i la gran especialització del saló en les famílies, afavoreixen molt la feina de donar a conèixer més en profunditat Salou i l’àmplia oferta familiar. “És un sector on hem d’estar presents i fer veure als pares que si es  desplacen fins a la nostra destinació per gaudir de les seves vacances, aquí trobaran tot allò que necessitin tant ells com els seus fills”, deia el regidor de Turisme, Alberto del Hierro.

El Saló Bebés&Mamás ha comptat amb la participació de 79 expositors i la xifra de més de 33.000 visitants. Les destinacions certificades amb presència a la fira han estat Salou, Santa Susanna, Pineda de Mar,  Calella, Calafell, Blanes, Cambrils i Malgrat de Mar.

Document Actions