Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat de Turisme de Salou posa en marxa un concurs de dibuix

dijous 20 agost 2015

Sota el lema “El teu estiu a Salou” es vol incentivar els més petits a dibuixar les seves vacances al municipi

Si t’agrada dibuixar, tens menys de 10 anys i has viscut un estiu espectacular a Salou, estàs d’enhorabona! El Patronat de Turisme de Salou, posa en marxa un concurs de dibuix sota el lema “El teu estiu a Salou”, on el guanyador s’endurà 4 entrades per PortAventura i un peluix d’Elmo.

Tots els interessats en participar al concurs poden enviar tants dibuixos com vulguin que reflecteixin les seves vacances al municipi, sempre i quan siguin els autors materials de l’obra que s’envia.  

Els dibuixos s’han d’enviar al correu salouturisme@gmail.com o entregar-los a les oficines del Patronat de Turisme de Salou, tant al passeig Jaume I com a Plaça Europa, abans del dia 4 de setembre.

A la pàgina de Facebook del Patronat, VisitSalou, es crearà un àlbum on s’hi aniran afegint els dibuixos que es rebin. El guanyador serà l’autor del dibuix més votat. El període per votar al concurs finalitzarà el dimecres dia 9 de setembre a les 9h. Un cop es sàpiga el nom del guanyador, aquests juntament amb el dibuix elegit es publicaran a les xarxes socials de VisitSalou el mateix dia 9.

El regidor de turisme, Benet Presas, ha explicat que “estem davant d’una proposta participativa per tal de descobrir Salou des del punt de vista dels més petits, així com de fomentar i potenciar la seva creativitat”.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

sesamo.jpg
Concurs_dibuixos_03.JPG

Document Actions