Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat de Turisme de Salou, present a la cita turística del mercat irlandès

divendres 30 gener 2009

El Patronat de Turisme de Salou ha estat present a la fira HOLIDAY WORLD, que s'ha desenvolupat durant aquest passat cap de setmana a la ciutat de Dublín, amb l'objectiu de conèixer l'evolució del mercat per aquesta temporada i avaluar diferents expectatives de comportament del mercat de la mà dels principals operadors irlandesos. En aquest sentit, cal tenir en compte que Irlanda aporta uns 90 mil visitants a la Costa Daurada, dels quals al voltant del 80% s'allotgen a Salou.

Així, la presència de Salou en aquest certamen internacional que ha comptat amb expositors procedents de 70 països, s'ha concentrat en l'atenció dins el seu propi mostrador, essent l'única destinació present de la Costa Daurada; i en el desenvolupament de diferents contactes que els responsables turístics de Salou, encapçalats pel seu Regidor de Turisme, Marc Montagut, han establert.


Així, per exemple, s'ha mantingut una entrevista amb el Director General Danien Mooney de FALCON, el principal operador que treballa en la zona i que preveu una baixada de les reserves al voltant del 20% per aquesta temporada.

D'altra banda, la delegació salouenca va assistir al sopar organitzat per ITTN (Irish Travel Trade News), que compta amb la presència dels diferents operadors d'Irlanda i on es lliuren diferents guardons. Allí va aprofitar per desenvolupar diferents contactes i conèixer de primera mà com està funcionant el mercat de cara a la propera temporada.
La conclusió que va extreure el Patronat de Turisme va ser que el mercat l'irlandès presenta un funcionament a la baixa, dins de la dinàmica general de tots els mercats en aquests moments, amb la qual cosa creu que caldrà anar avaluant el seu comportament per conèixer si es produeixen canvis al respecte de les previsions conegudes durant aquesta fira. De moment cal destacar que Salou és la sisena destinació en el rànquing de les destinacions més venudes a nivell mundial pel mercat irlandès.

P.D A la fotografia, es pot veure de dreta a esquerra al regidor Pedro Lavilla; a l'alcaldessa de Dublín, Mary Freehill; i al president del Patronat de Turisme de Salou, Marc Montagut.

Document Actions