Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat de Turisme de Salou promociona la destinació amb Solmar Tours a Utrecht (Holanda)

Una de les accions realitzades a la fira Vakantiebeurs de Utrecht va ser conjunta amb aquest touroperador que porta 30.000 holandesos anuals a la destinació

dijous 10 gener 2013

El Patronat de Turisme de Salou ha participat recentment en un acte de promoció de la mà d’un dels principals touroperadors del mercat holandes, Solmar.  La promoció va implicar una difusió i publicitat compartida a l’stand d’aquesta companyia que porta 30.000 holandesos anuals a Salou.

El Regidor de Turisme, Benet Presas va desplaçar-se a Utrecht (Holanda) on es va reunir amb el propietari de Solmar, Paul Cremers conjuntament amb el president de l’Associació Hotelera de Salou-Cambrils-la Pineda, Eduard Farriol on van abordar la marxa del mercat holandes i van posar en comú estratègies per tal de treballar de manera conjunta i afiançar el mercat Belga així com iniciar actuacions en el mercat alemany.

El regidor de turisme, Benet Presas, ha assegurat que “valorem molt positivament la connexió entre una destinació turística, amb el suport dels seus empresaris, i un dels principals touroperadors que porta a milers de turistes cada any a Salou” i ha afegit que “col•laborem i tenim tota la predisposició a continuar realitzant accions conjuntes per reforçar aquesta estratègia amb Solmar i altres partners del sector privat”.

El Patronat de Turisme de Salou també va estar present en aquesta fira a l’Stand de Catalunya de la mà del Patronat de la Diputació de Tarragona i amb altres patronats de la Costa Daurada.

El mercat holandès ocupa la tercera posició com a país emissor assolint un 6% del global de visitants. Solmar és un touroperador d’aquest mercat que fa més de 20 anys que aporta visitants d’aquest país a Salou, demostrant que es tracta d’un client fidel a la destinació.

Galeria d'imatges

foto_patronat.jpg
foto_patronat.jpg

Document Actions