Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat de Turisme de Salou promociona la destinació a Amsterdam junt amb Solmar Tours

divendres 27 febrer 2015

Fins l’1 de març realitza una acció a la 70 edició de la fira que té lloc a la capital holandesa, Huishoudbeurs

S’ha retolat un autobús que, després de la fira, viatjarà per tota Europa promocionant les platges de Salou i PortAventura

 

El Patronat de Turisme de Salou està participant en un acte de promoció de la mà d’un dels principals touroperadors del mercat holandès, Solmar Tours. Aquesta va iniciar-se el passat 21 de febrer i finalitzarà el proper 1 de març, en el marc de la 70 edició de la Fira Huishoudbeurs.

 

Solmar és el touroperador holandès més important a la zona de la Costa Daurada el qual porta una mitjana de 30.000 turistes per temporada. En aquesta promoció, Solmar ha muntat un estand a la fira on ha instal·lat un autobús retolat conjuntament entre Salou i PortAventura, per tant, amb un gran impacte publicitari en aquesta fira que atrau quasi 220.000 visitants i està dirigida al públic final. L’autobús que s’estrena per aquesta fira viatjarà durant tot un any per les carreteres europees per recordar les magnífiques platges de Salou i les emocionants atraccions de Port Aventura.

 

El regidor de turisme, Benet Presas, ha assegurat que “valorem molt positivament la connexió entre una destinació turística, amb el suport dels seus empresaris, i un dels principals touroperadors que porta a milers de turistes cada any a Salou” i ha afegit que “col·laborem i tenim tota la predisposició a continuar realitzant accions conjuntes per reforçar aquesta estratègia amb Solmar i altres partners del sector privat”.

El mercat holandès ocupa la cinquena posició com a país emissor assolint un 6% del global de visitants. Solmar és un touroperador d’aquest mercat que fa més de 20 anys que aporta visitants d’aquest país a Salou, demostrant que es tracta d’un client fidel a la destinació.

Galeria d'imatges

solmar.jpg
IMG_0627.JPG

Document Actions