Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat de Turisme de Salou viatjarà fins a Roma, després de promocionar la destinació a Milà i Nàpols

dimarts 08 abril 2008

El Patronat de Turisme de Salou ha fet un balanç molt positiu dels workshops organitzats per Turisme de Catalunya a Milà i Nàpols la setmana passada. En aquestes dues ciutats italianes, una representació del patronat va poder entrevistar-se de forma individual amb una vintena d'agents de viatges, entre els quals hi havia l'important touroperador Grimaldi Lines. La majoria d'aquests professionals van manifestar el seu interès pels paquets turístics que combinen l'assistència a congressos amb una oferta d'oci i sol i platja.

En aquest sentit, des del Patronat de Turisme de Salou es van destacar les bones condicions que presenta el Teatre Auditori de Salou per a l'organització d'esdeveniments i trobades de tot tipus; i es van donar a conèixer les característiques que reuneix el municipi com a destinació familiar reconeguda oficialment, així com la resta dels seus atractius: les platges, la proximitat a PortAventura, Tarragona i Barcelona, etc.

Per actualitzar la informació de què disposen els touroperadors italians i continuar promocionant-se al mercat italià, el Patronat de Turisme ha confirmat també la seva presència al workshop que Turisme de Catalunya ha organitzat a Roma el proper 15 d'abril amb la col·laboració de l'Oficina Española de Turismo.

Document Actions