Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat de Turisme firma el conveni pel XII SPANISH OPEN SALOU

Entre les nombroses novetats d’aquesta edició, destaca que la competició tindrà una durada d’un dia i mig més

dimarts 19 octubre 2010

El regidor de Turisme, Alberto Del Hierro ha signat avui el conveni amb l’empresa organitzadora per a la celebració del XII Spanish Open Salou 2010 que enguany es celebrarà els dies 3, 4, 5, 6, 7 i 8 de desembre al Pavelló Municipal d’Esports del municipi.  Entre les nombroses novetats d’aquesta edició, destaca que la competició tindrà una durada d’un dia i mig més.

Es tracta de la dotzena edició consecutiva que compta amb el Patrocini institucional del Patronat de Turisme, del suport de l’Ajuntament de Salou  amb la col.laboració de l’Àrea d’Esports. Seran set dies d’espectacle en els que es desenvoluparan competicions de diferents categories i estils, i on hi participaran ballarins de nivell nacional e internacional.

Entre les competicions que s’acolliran, destaca la celebració del XII Open Nacional de Balls Esportius (IDSF International Open), la celebració d’una prova internacional en la modalitat de Standard i Llatins, competició de la màxima categoria mundial i el Campionat el Món Senior i Llatí. Per primer cop, participarà Singapour amb parelles que concursaran en diverses categories.

Les instal.lacions del Pavelló Municipal d’Esports de Salou seràn la seu de les competicions de ball que començaran el dia 3 de desembre, en sessió de tarda, i es perllongaran fins al dia 8 del mateix mes.

El regidor de Turisme, Alberto del Hierro, ha explicat que “ aquesta iniciativa que s’acull amb gran il.lusió per professionals del ball i ciutadans de Salou, és un esdeveniment molt esperat també pel sector turístic perquè ve gent de molts països i ens permet desestacionar l’ocupació hotelera tot omplint nomboros hotels del Municipi”.

Per la seva part, l’alcalde de Salou, Pere Granados ha aprofitat per transmetre la seva satisfacció per tornar a repetir aquest Campionat i  ha destacat la importància d’aquest tipus d’esdeveniment “per potenciar el turisme fora dels mesos d’estiu i donar continuïtat a l’oferta familiar, cultural i de lleure que té el Municipi”.

Com cada any, es gravaran un total de 8 a 10 programes de televisió que seran emesos per diferents canals. L’organització preveu una participació d’unes 2.000 parelles, 4.000 participants, a més del nombrós públic que acompanya aquest esdeveniment. Es per això que per aquest pont de desembre s’espera una afluència d’uns 8.000 visitants al municipi.

Galeria d'imatges

DSCN5760.JPG

Document Actions