Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat de Turisme firma el conveni per a la XIII edició del Spanish Open Salou

Es calcula que el retorn econòmic de l'esdeveniment és d’uns 700.000 euros. D'entre les novetats d'enguany destaca la celebració del 'gran slam'

dimecres 05 octubre 2011

L'Spanish Open de Salou ja s'ha convertit en un dels grans esdeveniments de Ball Esportiu a nivell internacional. Sis dies de competicions de Ball Esportiu amb parelles del més alt nivell es donaran cita a Salou el proper mes de desembre.

El regidor de Turisme, Benet Presas, ha signat les darreres hores el conveni amb ATA Producciones l’empresa organitzadora per a la celebració d'aquesta XIII edició que enguany se celebrarà del 2 al 7 de de desembre al pavelló municipal d’esports.

 

Una de les principals novetats del concurs d'enguany serà la celebració de la final del 'gran slam' en balls llatins i estàndard, o el que és el mateix, la possibilitat de veure ballar a Salou les 13 millors parelles del món en aquestes dues modalitats. Es tracta doncs d'un clar al·licient ja que hi ha una gran dificultat per veure totes aquestes parelles juntes en una mateixa pista. Precisament, per aquest motiu, s'han doblat els premis que passen dels 20.000 als 40.000 euros.

 

Així, ja s'està treballant per tal que el proper pont de la puríssima se celebri la tretzena edició consecutiva d'aquest esdeveniment multitudinari que aplega a més de 2.500 parelles de ball -per tant més de 5.000 ballarins- i que compta amb el patrocini institucional del Patronat de Turisme, del suport de l’Ajuntament de Salou i la col·laboració de l’Àrea d’Esports. Seran sis dies d’espectacle en els que es desenvoluparan competicions de diferents categories i estils, i on hi participaran ballarins de nivell nacional e internacional.

Entre les competicions que s’acolliran, destaca la celebració del XIII Open Nacional de Balls Esportius (IDSF International Open), la celebració d’una prova internacional en la modalitat de Standard i Llatins, competició de la màxima categoria mundial i el Campionat el Món Sènior i Llatí, entre d'altres.

 

El regidor de Turisme, Benet Presas, ha explicat que “ aquesta iniciativa ens serveix per potenciar la nostra destinació tant pel que fa al volum de persones que es desplacen a Salou durant el pont com per la repercussió mediàtica que té l'esdeveniment”. De fet, es calcula que el retorn econòmic a la població durant els dies que dura l'Spanish open se situaria al voltant dels 700.000 euros, sense calcular l'impacte televisiu que suposa per la capital de la Costa Daurada que l'esdeveniment es retransmeti per 80 televisions. Cal destacar que, al marge de les parelles, hi ha un nombrós públic fan d'aquest tipus d'esdeveniments que elevaran l'afluència -segons l'organització- a unes 8.000 persones.

Galeria d'imatges

DSCN1562.JPG
poster.jpg
DSCN1562.JPG
poster.jpg

Document Actions