Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat de Turisme i el RallyRACC coorganitzen diverses activitats per obrir-se a la participació dels salouencs

Del 20 al 23 d’octubre es podrà participar en un campionat d’slot de cotxes Ninco, aconseguir un autògraf o viure l’ambient del motor al service park

dilluns 17 octubre 2011

El proper dijous Salou escalfarà els motors amb una nova edició del campionat mundial de la FIA, el 47 Rally Catalunya-Costa Daurada. Aquest esdeveniment de gran transcendència per al municipi es presentarà avui mateix a Barcelona a la seu del RACC però també compta amb un conjunt d’activitats paral·leles que pretenen que el Rally sigui també un esdeveniment per als salouencs i per als habitants dels municipis propers.

El dijous dia 20 a les vuit de la tarda, s’inaugurarà el Rally. Abans però hi haurà muntat un espectacle al passeig Jaume I a càrrec de la Morena de Salou, integrant del seguici popular del municipi, el qual donarà pas a la desfilada de tots els vehicles des del podi de sortida. En aquest mateix indret també es donarà la possibilitat als fans del motor a veure els cotxes participants de ben prop i d’aconseguir un autògraf dels pilots (a partir de les 19h). En aquest indret hi haurà també muntada una zona comercial mentre duri el rally on es podrà comprar marxandatge oficial.

D’altra banda, per tal de fer participar els joves de les escoles en aquest conjunt d’activitats paral·leles s’ha muntat un campionat de slot, amb cotxes Ninco, on hi participaran una vintena de  joves de les escoles del municipi.

Finalment, en aquest intens cap de setmana dedicat al motor també s’inclou una activitat que sota el nom de BICIvisme tindrà lloc el dissabte 22 d'octubre i diumenge 23 a la Font Lluminosa i que comptarà amb un parell de monitors d’educació viària del RACC. Els horaris previstos seran el dissabte: de les 11.00h a les 14.30h i de les 16.00h a les 19.00h, mentre que el diumenge es farà en horari de matí,  de les 11.00 a les 14.00h.

A més, divendres i dissabte a les 21 hores es podrà veure l’espectacle de fonts cibernètiques a l’espigó del moll. Però el RallyRACC també és un aparador per als amants del motor que podran veure el mateix dijous al matí per segon any consecutiu el shakedown urbà i mixt (8.30 a 15h), ubicat a la zona d’Emprius, molt proper al parc d’assistència. Es tracta d’un traçat de no més de 7 quilòmetres preparat perquè els automòbils puguin provar de forma intensiva les modificacions i ajustos que els mecànics hagin realitzat per a la cursa. El 'Shakedown' dura aproximadament dues hores per als World Rally Cars de prioritat 1 i dues hores, sense intervals, que comparteixen amb els automòbils de prioritat 2 i 3. Finalitzat aquest temps, la resta dels participants poden fer el recorregut. Cal recordar també que l’entrada a la zona del service park, a PortAventura, és de lliure accés.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

poster_rally_12x8_2011.jpg

Document Actions