Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat de Turisme mostra Salou a un Touroperador portuguès especialitzat en destinacions familiars

L’acció conjunta amb PortAventura va tenir com objectiu donar a conèixer la oferta familiar al nostre municipi

divendres 11 juny 2010

Salou va rebre el passat dia 8 de juny la visita de 35 agents portugessos del Touroperador MundioVIP ,especialitzat en destinacions familiars, que van visitar la ciutat per conèixer la oferta turística, d’oci i cultura, de la ciutat. La seva visita a Salou anava encaminada a conèixer més a fons les novetats que ofereix Salou i el Parc PortAventura.

El Patronat de Turisme de la Costa Daurada conjuntament amb PortAventura van presentar Salou com a principal destinació de turisme familiar de Catalunya. El patronat va organitzar al grup d’agents, una estada a PortAventura així com una visita des del mar a les platges i cales del municipi .

Els agents van transmetre la seva sorpresa pel contrast de platges llargues i amples, amb les cales , penya segats i vegetació autòctona del Cap Salou. A continuació es va realitzar un passeig per Salou i van finalitzar l’estada a la ciutat amb un sopar ofert pel Patronat de Turisme de Salou i el Patronat de Turisme de la Costa Daurada .

El regidor de Turisme, Alberto del Hierro, va valorar molt positivament la visita i va destacar que "és prioritari recolzar als empresaris de Salou que treballen per reforçar i augmentar els potencials turistes del nostre municipi". Del Hierro va afegir que "ara més que mai hem de donar-nos suport mútuament per afrontar l’actual escenari econòmic".

 

Galeria d'imatges

DSCN5887_copia.jpg

Document Actions