Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat de Turisme posa en marxa el nou concurs #CamiRondaSalou2020 a les xarxes socials

divendres 18 setembre 2020

Els usuaris han de publicar fotografies on s'identifiqui clarament el sender o que hagin estat realitzades des d’aquest mateix indret

Per participar, els interessats / des han de publicar instantànies a Instagram, amb l’etiqueta #CamiRondaSalou2020; o pujar les imatges com a comentaris a la publicació dissenyada pel concurs a Facebook

El guanyador/a s’endurà un dinar per a 2 persones al restaurant Hoyo-19 de Lumine Lakes i una visita als camps del Club de Golf Lumine

 

El Patronat Municipal de Turisme de Salou posa en marxa avui divendres, 18 de setembre, el nou concurs #CamiRondaSalou2020, a través de les xarxes socials.

La activitat consisteix en publicar fotografies on s'identifiqui clarament el sender o que hagin estat realitzades des d’aquest mateix indret. Les instantànies caldrà publicar-les a Instagram, amb l’etiqueta #CamiRondaSalou2020; o pujar-les com a comentaris a la publicació dissenyada pel concurs al Facebook de VisitSalou.

El guanyador/a s’endurà un dinar per a 2 persones al restaurant Hoyo-19 de Lumine Lakes i una visita als camps del Club de Golf Lumine.

L'alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, ha assenyalat que “la nostra voluntat amb aquest concurs és fer partícip la ciutadania a l’hora de donar a conèixer la bellesa paisatgística del nostre Camí de Ronda i de l'entorn natural del Cap Salou”.

A més, cal que els perfils d'Instagram dels participants siguin públics. Cada persona pot pujar tantes fotografies com vulgui, però ha de ser l'autor/a material de l'obra, que ha de ser l'original i comptar amb el consentiment de les persones que hi apareguin en ella, especialment, en el cas que siguin menors d'edat.

Les fotografies han de presentar una qualitat mínima, tot i que poden haver estat capturades amb qualsevol dispositiu: càmera digital, càmera analògica, telèfon mòbil, etc. Així mateix, aquestes han de seguir la temàtica del concurs (el Camí de Ronda de Salou). El Patronat de Turisme es reserva el dret a no acceptar qualsevol fotografia que no compleixi amb aquests requisits mínims.

S'acceptaran a concursar les fotografies fetes i etiquetades des d'avui, 18 de setembre, a les 10 h, i fins a l’1 d’octubre de 2020, a les 22 h.

Un jurat format per tècnics del Patronat Municipal de Turisme de Salou seleccionarà 1 fotografia guanyadora el divendres, 2 d’octubre del 2020. El veredicte i la imatge guanyadora es publicarà a les xarxes socials de VisitSalou el mateix 2 d’octubre, a partir de les 10 h.

En el cas que el sistema d'etiquetes tingui un funcionament irregular a Instagram i alguna fotografia no aparegui al fil de l'etiqueta, l'organització no se’n farà responsable.

Cal dir que el Patronat Municipal de Turisme de Salou es reserva el dret a reproduir qualsevol de les fotografies publicades durant el període de promoció del concurs, que podran adaptar-se tecnològicament i adequar-se al format idoni per a la seva publicació. També es reserva el dret de modificar les bases o a cancel·lar el concurs, sempre que es detecti un comportament irregular.

La fotografia guanyadora quedarà en propietat del seu autor/a, però podrà ser utilitzada pel Patronat de Turisme de Salou, amb l'única finalitat de realitzar promoció del mateix.

El guanyador/a tindrà un termini màxim de 15 dies per confirmar l'acceptació del premi. Un cop passat aquest temps, i no havent rebut resposta, l'organització es reserva el dret a escollir un nou guanyador/a.

Fitxers adjunts

Document Actions