Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat Municipal de Turisme de Salou participa, activament, en iniciatives solidàries per ajudar les persones vulnerables que més pateixen els efectes de la crisi sanitària

dissabte 04 abril 2020

L’alcalde i president, Pere Granados, ha dit que 'hem enfocat els esforços, des de l'entitat, a col·laborar, activament, en iniciatives solidàries per tal de millorar el benestar de les persones'

El gerent, Marc Espasa, ha assenyalat que ‘intentem treure partit a tots els nostres recursos en pro de mitigar els efectes de l’emergència social’

Des del Patronat, s’han distribuït queviures i material higiènic-sanitari; s’han facilitat eines logístiques; i s’ha difós informació cultural i recursos informatius relacionats amb el turisme, pensats per donar alternatives lúdiques a les famílies, durant el confinament

 

El Patronat Municipal de Turisme de Salou s’ha encarregat d’impulsar accions enfocades als col·lectius més desafavorits de la població, des que va iniciar-se la crisi sanitària, per tal de proveir-los de queviures, material higiènic-sanitari, eines i recursos logístics, i informació cultural i recursos informatius relacionats amb l'activitat turística.

Cal dir, també, que diverses empreses relacionades amb el sector empresarial turístic han contribuït amb donacions importants a pal·liar els efectes de la crisi sanitària i social provocada per la COVID-19.

L’alcalde i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, ha explicat que “hem enfocat els esforços, des de l'entitat, a col·laborar, activament, en iniciatives solidàries per tal de millorar el benestar de les persones”.

Per la seva banda, el gerent del Patronat de Turisme, Marc Espasa, ha assenyalat que “des del Patronat hem intentat treure profit a tots els nostres recursos en pro de mitigar els efectes de l’emergència social”. Segons ell, “ha estat una gran labor d’equip i de col·laboració, també, amb la regidoria de Serveis Socials; i continuem treballant perquè l’aportació pugui ajudar al màxim nombre de persones”. 

En aquest sentit, s’han pogut articular les següents accions: Donació a Cáritas del menjar previst a la degustació que estava contemplada a la fira de turisme de Moscou (MITT); cessió de la furgoneta del Patronat i un xofer a la regidoria de Benestar Social, per tal de fer el repartiment de productes de primera necessitat entre la població vulnerable i amb mobilitat reduïda. Una altra de les mesures que ha dut a terme l’entitat és la derivació de les subscripcions de premsa a la residència de la gent gran. També s’ha cedit a la regidoria de Benestar Social material de prevenció, com guants higiènics, que tenia el Patronat a la seva seu.

D’altra banda, dins de l’activitat de promoció pròpia de l'entitat, s’han emprès diferents accions, com l’actualització del servei d'informació turística al format virtual, amb la incorporació de noves eines i recursos. S’han posat a l'abast del públic, en general, a través de les xarxes socials, iniciatives enfocades al lleure familiar, sense deixar de banda la promoció del municipi, com: Jocs de "cultura salouenca"; trencaclosques virtuals d'indrets de Salou; dibuixos per acolorir amb elements emblemàtics de Salou; foment de les visites al municipi des de casa, a través de la difusió d'imatges 360º; webcams en directe; divulgació de la història turística de Salou, a través del blog; i concurs de fotografia #saloufromhome, donant suport a la idea del #joemquedoacasa, sense perdre la promoció turística.

 

- Als següents enllaços hi trobareu jocs online, webcams i fotos 360º:

 

https://www.visitsalou.eu/ca/jocs-online?set_language=ca

https://www.visitsalou.eu/ca/descobreix-salou/sobre-salou/salou-en-directe-i-360o?set_language=ca

https://www.visitsalou.eu/ca/descobreix-salou/sobre-salou/historia-de-salou?set_language=ca

 

També es poden seguir les xarxes socials més importants: 

 

Facebook @visitsalouofficial

Twitter @visitsalou

Instagram @visitsalou

 

Document Actions