Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat Municipal de Turisme de Salou se suma a la promoció i desenvolupament del ciclisme femení

divendres 14 octubre 2022

Aquest cap de setmana, des d'avui divendres, 14 d’octubre, fins diumenge, 16 d’octubre, tindrà lloc la Women Mediterranean Stages, edició Mussara, amb la participació de més d’una vintena de dones

El Patronat Municipal de Turisme de Salou se suma a la promoció i el desenvolupament del ciclisme femení. Així, l’entitat, col·labora aquest cap de setmana, des d'avui divendres, dia 14 d’octubre, a diumenge, dia 16, a la Women Mediterranean Stages, edició la Mussara. Concretament, les participants en aquest esdeveniment lluiran un mallot del Patronat de Turisme amb el nom de Salou, com a destinació "top" per a la pràctica del cicloturisme.

Cal posar en valor que el municipi ofereix als aficionats a la bicicleta diferents prestacions com els tallers, els hotels certificats i especialitzats en cicloturisme, amb segell Bikefriendly, aparcaments de bicicletes repartits per tota la ciutat; els circuits interns i altres avantatges 100% enfocats a l’esport de la bicicleta.

Així mateix, el Patronat Municipal de Turisme de Salou disposa d’una oferta d’empreses especialitzades en cicloturisme.

L'alcalde i president de l'entitat, Pere Granados, ha recordat que Salou va rebre el segell de Cicloturisme per part de l’Agència Catalana de Turisme l’any 2018, ja que el municipi compta amb excel·lents comunicacions i varietat de rutes pel litoral.

També ha destacat el fet que el passat mes de març la capital de la Costa Daurada va ser protagonista en la sisena etapa de la Volta Ciclista a Catalunya, en la seva 101ª edició, amb sortida a Salou. 

Per la seva banda, Maria Larroy, líder del programa Women in Bike i impulsora, juntament amb Bikefriendly i la Mussara, dels Women Mediterranean Stages, ha dit que "aquests stages són campus de ciclisme dirigits a aquelles dones que vulguin gaudir de la seva passió i, alhora, descobrir nous territoris acompanyades d’altres ciclistes".  

Pel que fa al programa del cap de setmana, les participants arriben avui divendres a l’Hotel Blaumar de Salou. Demà dissabte, dia 15 d’octubre, es farà una circular a Llaberia. I a la tarda, a l'alçada de la Base Nàutica de Salou, les ciclistes participaran en una sessió de ioguilates amb una monitora certificada. Aquesta activitat està englobada en el programa Salou, Platja Tot l'Any, en la seva edició de tardor del Patronat de Turisme de Salou. Es tracta de la primera iniciativa d'un calendari que s'estén fins al mes de desembre.

Finalment, diumenge afrontaran el port de la Teixeta.

Més info: https://bikefriendly.bike/viajes-en-bici/

Document Actions