Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat Municipal de Turisme posa en marxa el concurs de dibuix ‘Pinta el teu Salou’

dijous 04 juny 2020

La iniciativa, que s’adreça a nens i nenes d’entre 4 i 8 anys, consisteix en pintar el motiu preferit d’algun dels indrets més icònics del municipi

La creativitat guanyadora es donarà a conèixer el proper 19 de juny, i s’endurà un peluix Woody i un val de 20 euros per a la gelateria La Ibense

El Patronat Municipal de Turisme ha posat en marxa el nou concurs “Pinta el teu Salou” a través de les xarxes socials de VisitSalou, per tal que els nens i nenes d’entre 4 i 8 anys deixin volar la imaginació, acolorint el seu dibuix preferit d’algun dels indrets o motius més icònics del municipi com són: l’antiga Estació del Carrilet; l’edifici de la Capitania Marítima, la Font Cibernètica, les lletres icòniques de Salou, la Masia Catalana, el monument al Pescador, les oliveres monumentals, el Parc de la Ciutat, el Xalet Torremar (Oficina de Turisme), el Camí de Ronda, el Far de Salou, l'església de Santa Maria del Mar, la Font Laberint, la Font Lluminosa, el monument a Jaume I, el monument a les Puntaires, la Torre Vella i el Xalet Bonet. 

Per participar-hi, nomes caldrà descarregar la il·lustració al següent enllaç: https://www.visitsalou.eu/ca/descobreix-salou/sobre-salou/destinacio-de-turisme-familiar/pinta-i-acoloreix

Tot seguit, caldrà imprimir-la i pintar-la; i finalment, fotografiar-la o escanejar-la, i enviar-la a l’adreça de correu electrònic turisme@salou.cat. La data màxima per presentar la creació serà el 18 de juny, a mitjanit.

El dibuix guanyador es donarà a conèixer el proper divendres, 19 de juny. Els premis seran un peluix Woody, personatge de les pel·lícules de Toy Story, i un val de 20 euros per a la gelateria La Ibense de Salou.

L’alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, assegura que “volem que els infants coneguin els indrets més característics del municipi, d’una forma lúdica, com és acolorint-los”. El mandatari ha explicat que “aquesta és una de les moltes iniciatives que des de l’entitat estem duent a terme perquè petits i grans puguin gaudir, en família, de la nostra ciutat, així com conèixer-la més a fons i estimar-la i valorar-la”.

Les condicions per a la participació són les següents:

- Caldrà tenir entre 4 i 8 anys d’edat, ambdós inclosos.

- Cada usuari / ària podrà compartir només una il·lustració de Salou.

- L’organització del concurs es reserva el dret de cancel·lar-lo, davant qualsevol irregularitat.

- El guanyador / a tindrà un màxim de 5 dies per a confirmar el premi.

Cal dir que el dibuix guanyador podrà ser utilitzat en futures publicacions de VisitSalou, per tal de promocionar el municipi.

Els perfils del Patronat Municipal de Turisme de Salou a les xarxes socials són els següents:

- Facebook: @visitsalouofficial

- Twitter: @visitsalou

- Instagram: @visitsalou

- Youtube: Visit Salou

- Blog: http://blog.visitsalou.eu/

Document Actions