Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Patronat Municipal de Turisme posa en marxa el nou concurs fotogràfic #PrimaveraSalou2021

dimecres 14 abril 2021

Per poder participar-hi, caldrà publicar una imatge de Salou, durant la primavera, a Instagram, amb les etiquetes #PrimaveraSalou2021 i #VisitSalou; o a Facebook, compartint la fotografia a la publicació del concurs (FES CLIC AQUÍ)

Es podran compartir imatges fins al proper 30 de maig, a les 22 h; i la persona guanyadora es donarà a conèixer l’1 de juny, a les 10 h

El premi per a la millor foto serà un dinar per a 2 persones al restaurant 4R Casablanca Salou

 

El Patronat Municipal de Turisme de Salou ha posat en marxa, avui dimecres, 14 d’abril, el nou concurs de fotografia #PrimaveraSalou2021. Per poder participar-hi, caldrà captar, en una imatge, el municipi de Salou, durant els mesos de primavera, i publicar-la a Instagram, amb les etiquetes #PrimaveraSalou2021 i #VisitSalou; o a Facebook, compartint la fotografia a la publicació del concurs (FES CLIC AQUÍ).

Cal recordar que els perfils d'Instagram dels participants hauran de ser públics. Cada persona podrà difondre tantes fotografies com vulgui, però haurà de ser l'autor/a material de l'obra, la qual ha de ser l'original i comptar amb el consentiment de les persones que hi apareguin, especialment en el cas que siguin menors d’edat. Així mateix, les imatges participants poden ser capturades amb qualsevol dispositiu: càmera digital, càmera analògica, telèfon mòbil, etc., tot i que hauran de presentar una qualitat mínima.

L’alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, ha assenyalat que “és una època idònia per fotografiar el patrimoni mediambiental de Salou, en un moment on la vegetació comença a florir i a decorar, de forma única, els diferents racons del nostre municipi”. Granados ha volgut animar la població a participar en el concurs i a deixar volar la imaginació, “aconseguint captar la gran bellesa de la nostra localitat, a través de l’art fotogràfic”. 

Es podran compartir fotografies a Instagram i Facebook per participar al concurs fins al 30 de maig de 2021, a les 22h. Finalment, l’1 de juny, a les 10 h, es donarà a conèixer la fotografia guanyadora.

El premi per a la millor creació serà un dinar per a 2 persones al restaurant 4R Casablanca Salou. 

El Patronat Municipal de Turisme de Salou es reserva el dret a reproduir qualsevol de les fotografies publicades durant el període de promoció del concurs, que podran adaptar-se tecnològicament i adequar-se al format idoni per a la seva publicació. La fotografia guanyadora quedarà en propietat del seu autor/a, però podrà ser utilitzada pel Patronat, amb l'única finalitat de realitzar promoció del mateix.

Fitxers adjunts

Document Actions