Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Pavelló Municipal d'Esports de Salou serà la seu de la II Olimpíada del Ball aquest pont de maig

dimecres 30 abril 2008

El Pavelló Municipal d'Esports de Salou acollirà entre dijous 1 de maig i diumenge 4 de maig la II Olimpíada del Ball 2008. Aquesta nova edició 'la primera es va celebrar l'any 2006 a Calvià, Mallorca- té el reconeixement i l'oficialitat de la Federació Internacional de Ball Esportiu (IDSF), la Asociación Española de Baile Deportivo y de Competición (AEBDC) i la Federació Catalana de Ball Esportiu. També rep el suport de World Rock'n'roll Confederation, per a l'organització de competicions de Rock and Roll i Boggie Wogie.

Avui dimecres 30 d'abril, a les 19 hores, però, tindrà lloc ja el còctel de presentació d'aquest esdeveniment esportiu, al mateix pavelló. A aquest acte hi estan convidats tots els participants, així com diverses autoritats i mitjans de comunicació.

Enguany, l'Olimpíada del Ball comptarà amb dues competicions estel·lars: l'IDSF European Adult Latin i l' IDSF World Junior II Standard. En la primera hi participaran 65 parelles; i en la segona, 62. Conjuntament amb aquestes dues competicions, està prevista la celebració d'un total de 30 competicions internacionals (IDSF, Rising Stan, Open internacionals, etc). A banda, hi haurà competicions d'altres tipus de ball, com Hip Hop, Country Line, Pasodoble, Cheerladers, Rock and Roll i Boogie Woogie.

En total es calcula que hi prendran part al voltant de 2.500 participants, entre els quals hi haurà unes 1.000 parelles nacionals i internacionals ( la resta són grups d'un mínim de 5 persones i un màxim de 10), procedents de 9 comunitats autònomes d'Espanya (Catalunya, Andalusia, Aragó, Castella la Manxa, Comunitat Valenciana, Euskadi, Galícia, Illes Balears i Madrid) i de 45 països diferents (alguns d'aquests països són Canadà, Anglaterra, Macedònia, Rússia, Estats Units, Israel, Hongria, Sud Àfrica i Japó).

L'olimpíada començarà l'1 de maig, a partir de les 9 hores, amb les competicions de la modalitat llatina. L'últim dia del campionat, el diumenge 4 de maig a les 20:45 hores, es lliuraran els trofeus i s'acompanyarà l'acte de cloenda de l'olimpíada amb un ball d'honor.

El preu de les entrades pel públic és de 10 euros, dijous, divendres i diumenge; i de 15 euros, dissabte. A la taquilla, també hi haurà abonaments disponibles de 2, 3 i 4 dies.

Document Actions