Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El període d'inscripcions per al Casal d'Estiu de Salou s'allarga fins al 13 de juny

divendres 30 maig 2008

Davant l'interès que ha suscitat l'obertura del període d'inscripcions per al Casal d'Estiu que organitza la Regidoria de Benestar Social i Salut de l'Ajuntament de Salou, aquest departament ha decidit perllongar-lo uns dies més, fins al 13 de juny (el termini per apuntar els nens, d'entre 3 i 12 anys, recordem va començar el 19 de maig i finalitzava aquest divendres 30 de maig). Així que els pares o tutors que vulguin inscriure-hi els seus fills, ho poden fer encara al Dofí Màgic, situat al carrer València, dilluns, dimecres i divendres de 10 a 12.30 hores (telèfon 977 35 06 14).

L'oferta d'activitats de lleure que es posa a disposició dels infants en horari de matí i/o tarda en diferents torns de l'1 de juliol al 5 de setembre és 'molt atractiva', explica la regidora de Benestar Social i Salut, Martina Fourrier, tot precisant que inclou jocs en equip per fomentar la cohesió grupal i generar vincles basats en l'autoestima; tallers de teatre i dansa perquè els nens aprenguin tècniques d'expressió i dramatització; conta contes perquè es relaxin i es diverteixin entrant en un món de fantasia; sortides i excursions; i piscina. A banda d'això, hi ha previstes unes colònies a càrrec del Grup Esplai de Salou al Pirineu català, de l'1 al 10 de setembre (per més informació trucar al telèfon 686 48 88 89.

Fourrier destaca que enguany el casal arriba amb 'aires renovats'. En aquest sentit, anuncia: 'Algunes de les activitats especials que es faran aquest estiu, perquè els infants puguin gaudir de noves sensacions consistiran en què coneguin el món dels gossos i sàpiguin quines són les responsabilitats que comporta tenir animals; i que aprenguin què és el foc amb l'ajuda dels diables que aniran al casal'.

El preu de les activitats per quinzena és de 50 euros en torn de matí o tarda; 23 euros en el cas de voler un cangur també de matí o tarda; i 42 euros, si s'escull el servei de menjador.

Document Actions