Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El PIJ , seu d’un càsting entre els joves de Salou per treballar d’animadors

La regidoria de Joventut busca apropar l’oferta i la demanda a través d’un programa d’ocupació juvenil

dimecres 13 febrer 2013

La Regidoria de Joventut està treballant de forma conjunta amb el departament d’Ocupació de l’Ajuntament per tal de posar especial èmfasi en els programes d’inserció laboral juvenil. Precisament, aquest proper dilluns a la Masia Tous a les 10.30 hores es durà a terme per primer cop un càsting adreçat a cobrir unes places d’animador i manipulador de ninots pels quals no es requereix titulació però sí que es demanen nocions de ball i d’interpretació.  Els joves que es presentaran al càsting han de ser necessàriament de Salou a més de tenir entre 18 i 30 anys.

La voluntat de la regidoria, dirigida per Felip Ortiz, és la d’escurçar la distància entre els joves i l’empresa amb la intenció de facilitar la seva contractació. “Pretenem posar en comú la oferta i la demanda i donar facilitats als joves del nostre municipi”, deia el regidor.

Des d’Ocupació  i a través de la Borsa de Treball Municipal (BTM) ja s’ha lliurat a l’empresa interessada en la contractació un llistat de persones que estan a l’atur i que poden donar el perfil i també es busquen candidats a través de la publicació d'aquesta oferta a les xarxes socials iper altres mitjans.

Aquesta és una de les propostes més immediates en les que es tradueix la feina d’inserció laboral a l’àrea de Joventut que a més, du a terme altres accions per tal d’incentivar les empreses locals en pro de la contractació de joves del municipi. Els joves salouencs que vulguin participar al càsting han d’enviar un currículum a jlbutler@salou.cat.  

Galeria d'imatges

DSC_7390.JPG
DSC_7390.JPG

Document Actions