Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El pilot salouenc, Dídac Molas, campió provincial de Tarragona en els 70cc

dimarts 10 novembre 2009

El motorista d'11 anys se situa com a sisè classificat a la catalana

El pilot de l'equip Astro's Competició, integrant del Motoclub Salou, Dídac Molas, d'11 anys ha finalitzat la temporada 2009 de la Copa Catalana de promo-velocitat en la categoria de 70 cc. Després d'acariciar el pòdium en diverses ocasions al llarg del campionat va poder, finalment, pujar al tercer graó del calaix gràcies a la suma de punts aconseguits en les dues mànegues del circuit de Móra d'Ebre.
El dia va ser assolellat però tant en els entrenaments lliures del divendres com en els cronometrats del dissabte bufava un vent molt fort. Malgrat tot, Molas assegurava estar 'molt motivat'. Els temps de la crono van ser bons després de situar-se i de sortir en sisena posició a la graella de sortida on hi havia més de 49 pilots inscrits. Molas, va poder finalitzar en tercera posició a la primera mànega i cinquè a la segona; quedant finalment com a tercer classificat en la darrera cursa del campionat català; el de més prestigi a nivell europeu on corren pilots de França, Bèlgica, Itàlia, així com de la resta de l'estat espanyol.
La temporada per a Dídac Molas ha estat difícil, havent participat a les curses del circuit internacional de Zuera; al karting Vic; karting el Pla de Sant Tirs; al circuit d'Alcarràs; al Karting Juneda i, finalment, al circuit de Móra d'Ebre. A la fi s'ha pogut proclamar camió provincial de Tarragona en la categoria de 70cc aquest 2009 i en la classificació final de la catalana en sisena posició a 50 punts del tercer classificat. Aquests bons resultats s'haguessin pogut millorar de no haver-se trencat el radi del braç dret en un accident a l'entrenament al circuit de Castellolí, impossibilitant la seva participació en aquella cursa (juliol de 2009) a més d'estar un mes sense poder entrenar.

Molas ha volgut agrair també la col·laboració dels patrocinadors, que han donat suport econòmic, entre ells l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Salou; Grues i Plataformes Clem; Hotel Estival Park; Signo Publicitat; Cicles Sports Reus; Motos Badia Cambrils; Autopintures GTM Motor; Pneumàtics Gregori i el Motoclub Salou.

Document Actions