Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Pla Director Urbanístic del CRT inclou una rotonda a l’autovia Salou-Tarragona a l’alçada de la urbanització Xalets

dimecres 01 abril 2015

A instàncies de l’Ajuntament de Salou s’ha inclòs una rotonda que permetria enllaçar  des del camí de la Pedrera dirigir-se cap a la plaça Europa directament

 

La redacció del Pla Director Urbanístic de l’àmbit del CRT en la qual s’està treballant pel desenvolupament del Centre de Turisme Integrat (CTI) –és a dir, el projecte del BCN World- preveu la construcció d’una nova rotonda en la confluència entre el Camí de la Pedrera i l’autovia Salou-Tarragona.  Des del consistori salouenc s’ha traslladat a la comissió d’estudi la inquietud veïnal i la reivindicació per part del col·lectiu de Xalets i Mirador de Salou, entre d’altres urbanitzacions, per tal d’aconseguir una major fluïdesa en la circulació. L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha traslladat aquesta necessitat a les reunions de treball del pla i que compten amb el suport tècnic. Així, aquesta petició ha quedat recollida en l’apartat d’ordenació i vialitat que s’ha de desenvolupar i recollir a través de la documentació del PDU i que s’enllestirà els propers mesos. Granados ha recordat com  “estem davant una reivindicació veïnal que es veurà satisfeta junt amb la consecució de la parada d’autobusos a Xalets en direcció a Tarragona”.

D’aquesta manera s’aconseguiria una major permeabilitat entre la zona nord (on s’ubicarien els ressort) i la zona sud (on hi ha les urbanitzacions i el golf) i també en les entrades i sortides a les urbanitzacions en direcció plaça Europa o Tarragona.

Galeria d'imatges

rotonda.jpg
nova_rotonda.JPG

Document Actions