Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Playas Salou Laguna s'estrenarà a la Divisió de Plata amb nou equip

dimarts 08 setembre 2009

El Playas Salou Laguna de futbol sala guanya amb un contundent 5-1 en la seva presentació per aquesta temporada 2009-2010

Dissabte es van presentar, al Pavello Municipal d'Esports de Salou, el Playas Salou CFS de preferent i el Laguna Playas de Salou de la Divisió de plata. Per fer la presentació es va comptar amb els Angels d'Amposta i el Vilaseca FS.

El Playas Salou CFS va disputar el partit de presentació de la pretemporada contra els Angels d'Amposta, mentre que el Laguna Playas de Salou va disputar el seu partit de presentació contra el Vilaseca FS. El Laguna Playas de Salou es va imposar amb un contundent 5-1 i va demostrar estar a l'altura per aquesta nova temporada que comença.
L'Alcalde de Salou, Pere Granados, va explicar que:'estem molt contents de tenir un equip salouenc a la Divisió de Plata del futbol sala que ens pugui representar a nivell estatal i que el nom i la imatge de Salou es promocioni'.

Tots quatre equips van rebre de la mà de l'Alcalde de Salou, Pere Granados, del Regidor d'Esports, David Ninyà i del 2on Tinent d'Alcalde, Alberto del Hierro, una placa de recordatori per celebrar l'inici d'aquesta temporada 2009-2010.

Document Actions