Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El ple de demà donarà llum verda definitiva al conveni urbanístic amb el càmping La Siesta de Salou

dimarts 03 maig 2016

L’acord compromet als propietaris de la instal·lació a executar unes millores a la vorera i tanca paral·lela a l’autovia així com també al carrer Nord, per tant repercuteix en cessions en favor del municipi 

 

El plenari de demà acorda definitivament l’aprovació de la modificació puntual del POUM de Salou en l’àmbit del Càmping La Siesta. Aquest acord -tramitat a instàncies dels titulars de l’activitat turística- pretén a través d’una disposició transitòria permetre el manteniment de l’ús del càmping existent; per tant poder-hi fer noves inversions, mentre no es tramiti el Pla de Millora Urbana. Es dóna la circumstància que actualment aquests terrenys tenien un ús residencial-hoteler i per tant, qualsevol inversió al càmping s’havia de tramitar de manera provisional. L’alcalde Pere Granados ha explicat aquest matí en roda de premsa que a canvi de tramitar la llicència pel càmping “la propietat es compromet a executar un seguit de cessions i actuacions urbanístiques al voltant del propi càmping en benefici de la ciutat; guanyant amb noves cessions urbanístiques i millores urbanes a dos punts del municipi molt transitats”. Així, el conveni, detalla que s’ha de dur a terme una millora de la vorera de l’autovia de Reus a Salou (en el tram que hi ha abans d’arribar a la plaça Europa) així com la reconstrucció de la tanca perimetral d’aquest carrer; així com també la cessió de fins a 3 metres de la vorera del carrer Nord per a la seva posterior urbanització i amb la construcció d’una nova tanca perimetral. L’alcalde ha assenyalat com en una primera fase, passat l’estiu es durà a terme la millora de la tanca que llinda amb l’autovia. “Per aquesta obra ja es disposa de la corresponent llicència municipal; però per la proximitat amb l’estiu s’executaran de cara al mes d’octubre, i en una segona fase es durà a terme la inversió al carrer Nord”.

El batlle també ha assegurat que es tracta d’un pas important, sobretot per la propietat, ja que se’ls dota d’una major garantia i seguretat en les inversions a les instal·lacions; apostant per la màxima qualitat al càmping.

Aquest acord també modifica la modalitat del sistema d’actuació previst al POUM pel Pla de Millora Urbana que passa de ser de cooperació -per tant a instàncies de l’Ajuntament- a un altre de compensació -en mans privades. En qualsevol dels dos sistemes –mitjançant el conveni a signar- es garantirà l’obtenció del sòl públic, quan sigui necessari recuperar els terrenys. A la roda de premsa també han estat presents el regidor de Serveis Interns Jesús Barragán, així com també el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González.

Galeria d'imatges

ple.jpg
rdp.JPG

Document Actions