Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El ple de l’Ajuntament aprova una moció per modificar la distribució fiscal del CRT en funció de la proporcionalitat territorial de cada municipi

La moció s’ha aprovat per 19 vots favorables i 2 abstencions – les del grup municipal d’Unió (UMdC)

dimecres 07 setembre 2011

El ple de l’Ajuntament de Salou ha aprovat aquest migdia una moció que referma el posicionament unànime del govern CiU-PP i dels grups de PSC, RDS i UTPS a l’hora de negociar una nova fiscalitat del Consorci Intermunicipal del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) en vistes a l’extinció, el proper mes d’abril del 2012, dels acords que van constituir els Ajuntaments de Salou i de Vila-seca farà ja 20 anys. En la votació, el grup municipal d’Unió (UMdC) de Salvador Pellicé s’ha autoexclòs de l’acord.
Per la seva part, l’alcalde Pere Granados ha agraït el suport i la confiança rebuda pels partits que han donat suport a la moció ja que considera que “ningú posa en dubte que el CRT és la millor eina per a gestionar el territori” a més de d’assegurar que “els inversors poden estar tranquils perquè nosaltres defensem els 3.500 llocs de treball, els quals no volem posar-los en perill”. En tot cas, per davant de tot el màxim responsable municipal ha assegurat que “negociaré jo mateix i tot el govern en vistes d’aconseguir  a allò que ens pertoca com a municipi per dret”.  A més ha conclòs que “exigirem el respecte a l’autonomia municipal”. El primer tinent d’alcalde i regidor del PP, Mario Garcia ha reafirmat el seu vot favorable dient que el CRT és un bon instrument estratègic de gestió econòmica i tributària i de planejament urbanístic i estan absolutament d’acord amb la seva continuïtat però amb modificacions que respectin la fiscalitat. Cal recordar que el 2 abril 2012 finalitza el període de vigència del Consorci del CRT.

Galeria d'imatges

DSCN1197.JPG
DSCN1197.JPG

Document Actions