Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El ple de l'Ajuntament de Salou aprova una nova estructura municipal i organitzativa

dimarts 12 maig 2009

Els sous es rebaixen un 5% respecte de l'anterior govern, el que suposa un estalvi 40.000 euros anuals

La nova corporació municipal de Salou ha aprovat aquest migdia en plenari extraordinari l'estructura organitzativa que regirà l'Ajuntament fins a les properes eleccions municipals. Entre d'altres qüestions s'ha nomenat al regidor Marc Montagut primer tinent d'alcalde; Alberto del Hierro ocuparà la segona tinença d'alcaldia, mentre que Jesús Barragán serà el tercer tinent d'alcalde.
En aquest plenari també ha quedat fixat per al darrer dimecres de mes a les 12 del migdia la periodicitat de les sessions; una mesura que s'aplica per tal 'd'aprofitar millor els recursos', com justificava l'alcalde Pere Granados, ja que en hores de matí hi ha tot el funcionariat disponible i no cal mobilitzar el personal de l'ajuntament fora de les hores de treball.

Pel que fa a l'estructura de les comissions informatives aquestes es divideixen en:

1. -COMISSIÓ INFORMATIVA DE GESTIÓ DEL TERRITORI I MEDI AMBIENT, presidida pel regidor Marc Montagut. Amb periodicitat quinzenal cada dilluns (1ª i 3ª setmana de mes)

2. COMISSIÓ INFORMATIVA DE SERVEIS ALS CIUTADANS, presidida per Isabel Aguilera, també amb periodicitat quinzenal.

3. COMISSIÓ INFORMATIVA DE GESTIÓ ECONÒMICA, presidida per Jesús Barragán

4. COMISSIÓ INFORMATIVA DE BENESTAR SOCIAL, SANITAT I SALUT, presidida per la regidora Ana Narbona, la qual també se celebrarà amb una periodicitat quinzenal (1a i 3a setmana del mes), els dimarts a les 12

5. COMISSIÓ INFORMATIVA DE SEGURETAT CIUTADANA I SERVEIS INTERNS, presidida per Alberto del Hierro cada quinze dies. Les sessions es faran els dimarts a les 13 hores.

6. COMISSIÓ INFORMATIVA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I EMPRESARIAL, presidida per Marc Montagut i amb una periodicitat mensual (l'últim dimarts de cada mes).

El següent punt, aprovat en el plenari extraordinari ha definit les retribucions de l'alcalde i dels regidors així com la dels càrrecs de confiança del govern. En aquest sentit, el còmput anual 'només en polítics- suposa una rebaixa de 40.000 euros respecte de l'anterior govern ja que s'ha aplicat una retallada del 5% en els salaris.

Document Actions