Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El ple de Salou aprova els convenis amb les entitats sense ànim de lucre Eluzai i Càritas, per garantir el servei assistencial a les persones més necessitades

dimecres 19 abril 2023

En el decurs del plenari celebrat avui dimecres, en sessió ordinària, s’ha aprovat, també, el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Salou i Repsol per al finançament d'accions educatives

Així mateix, s’ha donat llum verda a la designació de la Unitat de Govern Obert, com a ‘Unitat d'Informació de l'Ajuntament de Salou’, i modificació del Comitè d'Ètica

 

El plenari de Salou, ha aprovat, avui dimecres, 19 d’abril, al migdia, els convenis entre l’Ajuntament i les entitats sense ànim de lucre, Asociación de Asistencia Social Eluzai i Càritas Interparroquial de Salou, per a aquest any 2023, per tal que puguin desenvolupar els seus projectes, “Recolzament assistencial a persones i famílies necessitades amb manca de recursos del municipi de Salou” i “Ajut a persones/famílies més necessitades”, respectivament.

L’objectiu d’aquests acords és garantir els serveis assistencials, sociolaborals i educatius a les persones més necessitades. També, unir esforços per coordinar el desenvolupament d’activitats i actuacions en matèria d’Acció Social, per contribuir al benestar social i a la igualtat d’oportunitat de les dones. Així com la distribució d’aliments, de roba, calçat, i altres estris; ajuts econòmics; formacions; entre d’altres serveis.

D’altra banda, el ple també ha aprovat la renovació del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Salou i Repsol, per promoure i impulsar projectes educatius, en suport als estudiants d’Educació Secundària i Batxillerat dels centres educatius del municipi salouenc, amb l’objectiu de reduir les fonts de desigualtats i afavorir les condicions d’equitat i igualtat d’oportunitats.

Així mateix, s’ha aprovat la designació de la Unitat de Govern Obert com a "Unitat d'Informació de l'Ajuntament de Salou", i modificació del Comitè d'Ètica. Aquesta unitat té com a objectiu desenvolupar tasques relacionades amb la coordinació, la comunicació, el suport i l’assessorament a les unitats dependents i a la ciutadania, en l’àmbit de la publicitat activa i l’accés a la informació pública.

 

Altres punts de l’ordre del dia

En el decurs del ple, s’han aprovat les tarifes del pàrquing de l'àmbit de la Via Roma.

També, s’ha donat llum verda a l'expedient administratiu per a la contractació del subministrament d'un sistema d'informació integral d'ingressos de l'Ajuntament de Salou (lot núm. 1) i l'adquisició, instal·lació i manteniment de l'aplicació informàtica EDITRAN (lot núm. 2).

S’ha aprovat el fet de determinar que la UTE Salou Net ha assolit el percentatge de recollida selectiva de residus establert en la clàusula ii.41 del plec de prescripcions tècniques, per a l'anualitat 2022.

D’altra banda, s’ha aprovat, de forma inicial, el Document Únic de Protecció Civil municipal de Salou (DUPROCIM).

També, s’ha ratificat l'acord de la Junta de Govern Local de 30 de març de 2023, relatiu a l'aprovació del model de conveni de cooperació educativa entre l'Ajuntament de Salou i la Universitat de Lleida, per a la realització de pràctiques acadèmiques d'estudiants a l’Ajuntament de Salou.

Finalment, s'ha donat compte de l'informe de l'interventor sobre el càlcul dels objectius d'estabilitat pressupostària, regla de la despesa i deute públic de la liquidació pressupost 2022.

Galeria d'imatges

PLENARI ABRIL HQ.JPG

Document Actions