Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El poliesportiu disposa ja d'una nova sala de fitness i d'un altra d'activitats dirigides

dijous 31 juliol 2008

Les obres per a la construcció d'una sala de fitness i d'una sala per activitats dirigides al Pavelló Municipal d'Esports de Salou ja estan finalitzades, com han pogut comprovar in situ l'alcalde de la localitat, Antonio Banyeres; i el regidor d'Esports, Daniel López, durant la visita que han fet avui a les noves instal·lacions.
Els treballs han consistit en la construcció d'una nova edificació adjacent a la piscina municipal amb accés comú d'un total de 500 metres quadrats. En aquesta superfície s'hi ha ubicat una sala de fitness de 202 metres quadrats; una sala per impartir activitats dirigides (com aeròbic, gimnàstica de manteniment, capoeira, dansa del ventre, power i steps), de 150,50 metres quadrats; 15 metres quadrats de vestíbul i accessos; i una nova sala de medicina de l'esports de 15 metres quadrats més. Aquests espais comptaran amb ambientació musical, monitors de televisió i font d'aigua.
La sala fitness es dotarà, a més, de maquinària d'última generació. En concret, de 19 màquines de cardiovascular, 3 cintes de córrer, 2 elíptiques, 2 escales, 3 bicicletes per cardio i 3 bicicletes de ciclisme indoor. Per treballar els músculs hi haurà 17 màquines de treball isotònic, a més d'un seguit d'elements per a pes lliure, banc d'abdominals, bancs regulables, manuelles, barres, discos de diferents pesos, etc. Les màquines de fitness actuals es traslladaran al gimnàs habilitat a la seu de la Policia Local.
'Les obres han servit per adequar les instal·lacions existents actualment i millorar el servei que s'ofereix als usuaris del poliesportiu', ha apuntat el regidor d'Esports, Daniel López, tot explicant que d'aquesta manera, aquells que assisteixen a classes dirigides per un monitor, ho podran fer ja des d'aquest proper mes d'agost en uns espais més adients i amb millors condicions; i els que fan fitness, a partir del setembre, quan estiguin disponibles les màquines, que tenen un import de 95.000 euros.
La nova sala d'activitats dirigides permetrà ampliar, així mateix, l'oferta d'activitats (hi haurà entrenament personal, sessions d'estiraments i d'abdominals, per qui ho vulgui) i les hores, a més de la capacitat d'alumnes en l'horari de més demanda.
També amb motiu de l'ampliació de serveis, s'oferiran uns nous abonaments integrals a les instal·lacions en funció dels diferents espais i paquets d'activitats, a mida de l'usuari. Així, per exemple, a l'abonament de la piscina, es podran incorporar abonaments a la sala de fitness, fitness + piscina, activitats + fitness, activitats+piscina, abonament integral, etc.
Un cop acabats els treballs esmentats, que han costat 550.000 euros, s'ha previst condicionar l'actual espai del gimnàs perquè pugui adaptar-se a les funcions de sala de ciclo-indoor permanent (aquesta activitat es feia fins ara al vestíbul del pavelló). El cost d'aquesta reforma de l'antic gimnàs per a ubicar-hi la sala de ciclo-indoor serà de 35.000 euros.

Document Actions