Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El pregó de les Nits Daurades enceta demà la Festa Major d’estiu de Salou

dilluns 08 agost 2016

Enguany, el Secretari General de la Presidència del Govern, Quim Nin, serà el pregoner que encendrà la traca

 

Demà dimarts al vespre el Xalet Torremar, seu del Patronat de Turisme de Salou, serà un any més l’escenari de l’inici de la Festa Major d’estiu, les Nits Daurades. El pregoner convidat d’enguany és el Secretari General de la Presidència del Govern, Quim Nin, i l’hora d’inici del pregó –obert a tothom als jardins dels Xalet Torremar- serà les 20.30 hores.

Nin és actualment el Secretari General de la Presidència del Govern de la Generalitat de Catalunya ; anteriorment ha estat delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona (2010-2016); vicepresident de la Diputació (2003-2010) o Alcalde d’Albinyana, la seva població natal (des del 1999).

Així, el pregoner visitarà Salou aquest dimarts, un municipi que coneix bé per qüestions laborals i personals perquè la capital de la Costa Daurada comparteix amb ell un esperit de proximitat i contacte molt directe i del qual en te una complicitat i un coneixement profund degut a la seva proximitat i relació.

Posteriorment al pregó, des del balcó del Patronat de Turisme s’encendrà la gran tronada d’inici de les festes  i seguidament –a partir de les 21.30h- actuaran al passeig Jaume I dins la nit del foc els Diables Maleïts, les Bruixes Latemó, el Xaloc, i la Morena de Salou. Per acabar el primer dia de la festa major, a les 22.30 hores a la plaça de les Comunitats Autònomes la màgia dels musicals a càrrec de House of Illusion i l’actuació del mag Rodney James Piper tancarà l’inici de la primera jornada festiva. Les festes continuaran l’endemà dimecres amb les Xic’s Daurades de 17 a 20h a la Plaça de la Província, l’actuació de la Xaranga Orkestra a les 20h al Passeig Jaume I i The Amy’s a partir de les 10.30 de la nit a la plaça de les Comunitats Autònomes on versionaran les millors cançons d’Amy Winehouse.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

nin.jpg
QUIM2.jpg

Document Actions