Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El pregó de les Nits Daurades enceta demà la festa major d’estiu de Salou

Enguany, el director de l’oficina espanyola de Turisme a Dublín, Gonzalo Ceballos, serà l’encarregat d’encendre la traca

dijous 08 agost 2013

Demà divendres al vespre el Xalet Torremar, seu del Patronat de Turisme de Salou, serà un any més l’escenari de l’inici de la festa major d’estiu, les Nits Daurades. El pregoner convidat d’enguany és el director de l’Oficina Espanyola de Turisme a Dublín, Gonzalo Ceballos i l’hora d’inici del pregó –obert a tothom als jardins dels Xalet Torremar- serà les 20,45 hores.

Ceballos és actualment i des del 2011 el Director de l'Oficina Espanyola de Turisme a Dublín i conseller de Turisme de l'Ambaixada d'Espanya; anteriorment ha estat assessor Parlamentari de la Secretaria d'Estat de Defensa (2004-2008); Director del Gabinet del Secretari d'Estat de Turisme (2008) o Sotsdirector de Desenvolupament i Sostenibilitat Turística de l'Institut de Turisme d'Espanya (Turespaña) (2009-2011).

Així, el pregoner visitarà Salou aquest cap de setmana, un municipi que coneix bé per qüestions laborals perquè la capital de la Costa Daurada està considerada pel mercat irlandès com una destinació preferent per a les seves vacances, sent líders en recepció de turistes irlandesos.

Posteriorment al pregó, des del balcó del Patronat de Turisme s’encendrà la gran tronada d’inici de les festes  i seguidament –a partir de les 21.30h- actuaran al passeig Jaume I dins la nit del foc els Diables Maleïts, les Bruixes Latemó, el Xaloc, la Morena de Salou a més d’una colla invitada de Tortosa: l’Associació Cultural i Juvenil 7 cervells junt amb la bèstia de foc Hydracus. Per acabar el dia, el primer de la festa major, a les 23 hores tindrà lloc l'espectacle gratuït a la plaça de les Comunitats Autònomes de la companyia Mónica Novillo ‘Pasión Flamenca’.

Galeria d'imatges

P1020368.JPG

Document Actions