Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 visita les obres de reforma del pavelló d’esports Salou Centre

dijous 25 agost 2016

L’alcalde de Salou, Pere Granados, l’ha acompanyat per visitar l’evolució de les obres

Aquest matí l’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb el president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros, han visitat l’evolució de les obres de millora del Pavelló d’Esports Salou Centre. El passat 16 d’agost van iniciar-se els treballs que es preveuen finalitzar a meitats de setembre.

El pavelló, inaugurat l’any 1991, ha estat objecte d’un projecte de millora per part dels serveis tècnics municipals en el que es recullen les principals actuacions a desenvolupar, com ara la neteja de l’exterior de la façana de l’edifici amb aplicacions de vernissos antigrafitis i altres elements; renovació total del parquet esportiu existent i de les instal·lacions de fontaneria de les dutxes dels vestidors, la independització de la climatització de les sales o la renovació de l’enrajolat i del taulell d’entrada, entre d’altres aspectes com la fusteria. El cost d’aquestes feines de millora superen els 344.000 euros amb càrrec a una subvenció de la Diputació de Tarragona.

L’alcalde, Pere Granados, explicava que les millores serviran tant per enfocar les instal·lacions de cara als Jocs Mediterranis Tarragona 2017, on Salou acollirà la disciplina de Taekwondo, però també per a condicionar-lo a l’ús diari de les entitats i clubs esportius de base així com pels usuaris del dia a dia i potenciar Salou com a destinació de turisme esportiu.

Per la seva banda, el president del Comitè Organitzador dels Jocs, Josep Fèlix Ballesteros, ha celebrat el bon avenç de les obres del Pavelló Salou Centre, seu de taekwondo, i ha reiterat la importància que tindran els Jocs en la vertebració d’un important llegat en les instal·lacions esportives de tot el territori.

A la visita també hi han estat presents diversos regidors de l’equip de govern, així com diversos membres del comitè organitzador dels Jocs, i el representant territorial de l’esport a Tarragona, Joan Plana. Cal recordar que Salou també serà seu de la competició de vela als Jocs, que tindrà lloc a les instal·lacions del Club Nàutic Salou.

Mentre es duen a terme aquests treballs de millora, l’activitat esportiva s’ha traslladat als altres dos equipaments coberts: el pavelló Salou Ponent i el de Cap Salou.

Galeria d'imatges

peke.jpg
P1280416.JPG
P1280390.JPG
P1280395.JPG

Document Actions