Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El primer cap de setmana de “Circuit Calamar, Rally de tapes per Salou” tanca amb un balanç positiu tant pels restauradors, com pel públic participant

El Circuit Calamar ajuda a dinamitzar Salou en els mesos de temporada baixa

dimarts 13 novembre 2012

El “Circuit Calamar, Rally de tapes per Salou” que es va posar en marxa el passat 6 de novembre, tanca el seu primer cap de setmana amb un balanç força positiu per part dels establiments adherits així com també dels participants que de nou han trobat en els restauradors del municipi una oferta de gran qualitat.

 

Aquesta nova ruta de degustacions pel municipi –promoguda per la regidoria de Promoció de Ciutat de l’Ajuntament de Salou i amb el suport de l’Associació Comercial Salou 365 dies-  a més, està esdevenint una peça important per a contribuir a la dinamització del municipi en temporada baixa, atraient visitants al municipi en un mes com novembre en què l’activitat turística es redueix considerablement. El fet que a més hagi coincidit amb el pas del Rally-RACC Catalunya Costa Daurada pel municipi ha servit per aprofitar les sinèrgies que es puguin generar entre tots dos esdeveniments.

 

En definitiva doncs, “Circuit Calamar, Rally de tapes per Salou” es tracta doncs d’una iniciativa que potencia els atractius que Salou ofereix als seus visitants durant tot l’any, especialment els vinculats al sector restaurador que presenten una oferta de gran qualitat.

 

El “Circuit Calamar” estarà vigent fins el proper dia 25 de novembre i per només 2,5 euros una degustació, amb beguda inclosa, centrada en el calamar, bé perquè continguin aquest ingredient o bé perquè estiguin inspirades en la seva forma, color o textura.

 

El proper cap de setmana, tapa solidaria!

Els visitants que acudeixin el proper dia 17 de novembre al Mercat Municipal de Salou per a poder participar en la ruta gastronòmica de “Circuit Calamar, Rally de Tapes per Salou” podran col·laborar amb les associacions del municipi que lluiten contra el càncer a través de l’adquisició de la Tapa Solidària. L’Associació Espanyola Contra el Càncer, l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí, Freesia Group i la Lliga Contra el Càncer tindran diferents punts de venda en el municipi per tal de recaptar fons oferint una tapa solidària. D’aquesta manera doncs, el ‘Circuit Calamar, Rally de Tapes per Salou’ esdevé una iniciativa gastronòmica que no vol deixar de banda la solidaritat i el suport a aquelles persones i entitats que cada dia lluiten per vèncer el càncer. A més, cal afegir-hi el fet, que en aquesta ocasió, el desplegable té un valor simbòlic d’1 euro que anirà íntegrament destinat a aquestes associacions.

 

Obsequis per als participants

De la mateixa manera que en altres ocasions, els clients que al realitzar la ruta i completar la degustació d’un mínim de 5 tapes diferents amb els corresponents segells, podran participar en el sorteig final dipositant el seu desplegable amb les dades complimentades a la urna repartida pels diversos establiments. El sorteig està previst que es realitzi la setmana del 10 de desembre davant un jurat de l’Ajuntament de Salou. Entre la trentena d’obsequis, hi ha lots de cava i vins, sopars i dinars per a dues persones en els establiments adherits, menús de calçotada, degustació de cervesa, pastissos, etc. Es pot consultar el llistat complet d’obsequis a la pàgina web de “Circuit Calamar” http://circuitcalamar.com/guanya/.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

Circuit_Calamar_Cartell_TapaSolidaria_copia.jpg
IMG-20121111-WA0002.jpg
IMG-20121111-WA0002.jpg

Document Actions