Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Primer Cos Blanc Xic’s arriba a Salou

Els infants podran gaudir de tota la disbauxa i el confetti en una festa especialment pensada per ells

dijous 03 febrer 2011


Els infants podran gaudir de la Festa del confetti més tradicional de la ciutat en la Primera  Festa Cos Blanc promoguda pel Club Xic’s de la Regidoria  d’Infància i Joventut que es celebrarà demà a l’Envelat a partir de les 17 hores. La festa projectarà més de 600 quilograms de confetti i hores de música pels més menuts protagonitzat pel Grup Musical Infantil Cremallera.

La Mascota del Club Xic’s també participarà de la festa on hi haurà una Xocolatada infantil per tots els nens que assisteixin disfressats. La regidora d’Infància i Joventut, Júlia Gómez, ha explicat que “enguany incorporem aquesta iniciativa infantil per tal d’acostar la festa del confetti als més joves i que puguin gaudir lliurement i amb plena seguretat de la festa gran de la seva ciutat”. Gómez ha afegit que “volem fer extensiva la tradicional festa del Cos Blanc a totes les edats”. Demà, el més menuts també podran gaudir del film infantil 3D amb la pel•lícula Avatar que es projectarà gratuïtament al Teatre Auditori de Salou.

El Cos Blanc Xic’s és la primera vegada que es realitza a la ciutat promoguda pel Club Xic’s.  És tracta d’un club destinat exclusivament a la infància de Salou que promou la difusió i l’estímul de la oferta infantil: lleure, educació, esport, cultura, etc. tant de caire municipal com privat i que compta ja amb casi un miler de socis. Tots ells podem rebre a casa seva els carnets de soci personalitzats.

Galeria d'imatges

xics.JPG

Document Actions