Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El professor d’ESADE Salva López explicarà en una conferència com fer la “Rockvolució Empresarial: lliçons del món de la música per a directius i emprenedors”

divendres 13 novembre 2015

Serà l’encarregat d’encetar la programació del nou Centre d’emprenedoria i coneixement de Salou

La xerrada, amb entrada lliure, serà el proper dilluns a les 20h la sala Europa del TAS

El proper dilluns 16 de novembre Salou enceta el cicle de conferències relacionades amb el Centre d’Emprenedoria i coneixement. L’encarregat d’iniciar la programació serà el conferenciant Salva López, un professor de màrqueting d’ESADE Business School, a més d’empresari, assessor d’empreses i músic. El proper dilluns, a partir de les 8 del vespre, a la sala Europa del TAS explicarà la seva particular visió de com dur a terme una revolució empresarial a través de la xerrada que porta per títol “Rockvolució Empresarial: lliçons del món de la música per a directius i emprenedors”.

López és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, amb dos postgraus en màrqueting per AEDEMO i ESADE Business & Law School. Conferenciant des de 2009 expert en empresa i desenvolupament personal, ha compartit cartell amb exministres, líders empresarials, estrelles de la televisió i personalitats del món acadèmic com Philip Kotler.

Imparteix classes de màrqueting i creativitat en diverses escoles de negocis, així com tallers de creativitat i desprogramació per ajudar els professionals a pensar d'una manera diferent i trobar noves solucions als seus problemes. Publica freqüentment en diversos mitjans, principalment empresarials, i ha estat notícia a la premsa internacional (USA Business Week, The Times of India, Financial Times Europe, etc) a causa del seu missatge disruptiu i renovador.

És músic multi-instrumentista (guitarres elèctrica i acústica, bateria, piano i veu), membre de diverses bandes de rock al llarg dels anys i autor d'un disc en solitari que pot escoltar en diferents plataformes com Spotify i iTunes. La unió dels mons de l'empresa i la música és el seu leitmotiv, reflectit en el seu llibre ROCKvolución Empresarial: lliçons del món de la música per a directius i emprenedors (Empresa Activa, 2011).

L’entrada a la conferència es gratuïta. Per a més informació podeu consultar els seus webs www.salvalopez.bandcamp.com i www.rackynegocios.com

Galeria d'imatges

salvalopez.jpg
SalvaLopezESADE_627x398px-2-570x398.jpg
Salva_Lpez_2015_Conferencias.jpg

Document Actions