Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El programa ‘Fem Ocupació per a Joves’ ja està en marxa

L'Ajuntament de Salou ha posat en marxa un projecte ocupacional anomenat “Fem Ocupació per a Joves” per inserir laboralment en empreses a 15 joves del municipi

dimecres 22 gener 2014

L’Ajuntament  de Salou desde la regidoria d’ Ocupació posa en marxa el programa ‘Fem Ocupació per a Joves’  i presenta les bases de la convocatòria per totes  aquelles persones que hi vulguin participar. El programa subvenciona la formació que rebran els participants i una part important del sou dels joves que finalment siguin contractats. Aquest programa va destinat a  persones que tinguin entre 18 i 30 anys, que estiguin en atur (inscrites a l’Oficina de Treball com a persones demandants d’ocupació no ocupades) i que, prioritàriament, tinguin experiència professional anterior.

Els sectors d’activitats que es preveuen objecte del Programa són hostaleria i activitats administratives i serveis auxiliars. Les empreses interessades en poder formar part d’aquest programa, hauran de traslladar les necessitats que tenen com a empresa  a l’Ajuntament, encarregat de dissenyar la formació adient al lloc de treball requerit. El nivell formatiu per accedir al programa és graduat en ensenyament secundari obligatori o batxillerat, o cicle formatiu de grau mig, en el cas de joves que s’hagin de reconduir a altres sectors productius.
El regidor de Gestió Econòmica, Ocupació i Noves Tecnologies, Jesús Barragán, ha explicat que "es tracta d’un programa on prioritzem els joves, un col•lectiu que necessita treballar i mereix una oportunitat per demostrar tot el que poden aportar a la nostra societat i a la nostra ciutat” i ha afegit que “per aquest motiu, també contemplem la formació, per adequar als joves als coneixements i aptituds que requereix el lloc de treball de l’empresa demandant”.

Aquest programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i està finançat a càrrec de fons provinents dels Pressupostos Generals de l’Estat. Així mateix, aquest programa està cofinançat pel Fons Social Europeu en un 50 per cent en el marc del Programa Operatiu de Competitivitat Regional i Ocupació de Catalunya, per al període 2007-2013, número CCI 2007ES052PO007) o el Programa Operatiu del Fons Social Europeu Pluriregional d’Adaptabilitat i Ocupació, per al període 2007-2013, núm. 2007ES05UPO001, d’acord amb els articles 8 i 9 del Reglament (CE) núm. 1828/2006, de la Comissió Europea.

Document Actions