Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El programa ‘Salou Actiu’ aposta per la formació i l’entreteniment en aquesta nova temporada de tardor-hivern

dimarts 15 setembre 2015

Els cursos i tallers aprofundeixen en la informàtica, en tallers, activitats i en redescobrir Salou


El proper dilluns 21 de setembre s’obren les inscripcions per a una nova edició del Salou Actiu, el programa d’activitats lúdiques, formatives i culturals que organitza la regidoria de Cultura cara a la temporada de tardor-hivern.

En aquesta ocasió,  i per tal d’oferir un ventall de formació més ampli per als joves i per als no tant joves s’han incrementat les activitats relacionades amb les noves tecnologies. En aquest sentit, es poden trobar els ja consolidats com la iniciació a internet, a la informàtica; Instagram; creació d’àlbums digitals; xarxes socials i noves tecnologies. Aquest conjunt de cursos es duran a terme a la sala d’informàtica del centre Atenea amb un màxim de 11 places per curs i amb caràcter gratuït.

Com a novetat cal destacar els nous cursos pensats per a les entitats com son el de disseny de cartells i la creació d’un blog per a les entitats. Aquests cursos estan reservats per a membres que pertanyin a entitats inscrites al Registre Municipal d’Entitats de Salou.

Així mateix, en aquesta nova edició del programa Salou Actiu també s’aprofundeix en l’àmbit dels tallers i en redescobrir Salou amb 'fes les millors fotografies de Salou'; 'coneixem Salou' o 'la ruta pirata des del mar'. Aquestes sortides són gratuïtes per a tothom i s’imparteixen a l’aire lliure.

A més, també s’inclou formació per part de l’Antena del Coneixement de la URV, la qual enguany presenta visites guiades a la catedral de Tortosa i al museu de l’Oli de Cambrils i diversos tallers com la introducció al Còmic i la narració visual i una immersió lleugera de Snorkel al Cap Salou, entre d’altres.

La regidora de Cultura, Mª José Rodríguez, ha manifestat que “des de la regidoria de Cultura animem a que es gaudeixi de les propostes que es recullen en el nou programa del Salou Actiu, el qual vol apropar a tots els salouencs aquestes noves activitats i tallers durant els pròxims mesos”.

Pel que fa a les inscripcions als tallers i a les activitats es podran cursar a la mateixa regidoria de Cultura (passadís del TAS) a partir del proper dilluns 21 i fins al dijous 24 de setembre de 2015, ambdós inclosos amb una inscripció exclusiva per a persones empadronades a Salou. El divendres 25 de setembre la inscripció serà per a les places vacants i en el cas de no empadronats al municipi de Salou.

En el cas de les activitats de l'Antena del Coneixement de la URV, aquestes tenen la inscripció oberta a tothom del dilluns 21 al divendres 25 de setembre de 2015. L’horari és de les 10h a les 14h.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

salouactiu.jpg

Document Actions