Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El programa de formació i inserció PFI de Salou presenta la seva participació al projecte ‘Històries de vida’

dijous 17 novembre 2022

L’acte, que va tenir lloc ahir dimecres, al matí, a la Sala Costa Daurada, va comptar amb l’assistència d’una seixantena d’alumnes del PFI, de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC), de l’Aula Oberta de l’Institut Marta Mata, i del Centre de Formació d’Adults (CFA) Àgora

També hi van ser presents la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, i els directors i directores dels diferents ensenyaments

La presentació va comptar amb la conferenciant Ana Megía, de la Fundación PortAventura, que va explicar la seva trajectòria i la seva història de superació amb la síndrome de Williams

 

El programa de formació i inserció PFI de Salou va presentar, ahir dimecres, al matí, a la Sala Costa Daurada, la seva participació al projecte ‘Històries de vida’, impulsat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

L’acte va comptar amb l’assistència d’una seixantena d’alumnes del programa PFI, de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC), de l’Aula Oberta de l’Institut Marta Mata, i del Centre de Formació d’Adults (CFA) Àgora.

També hi van ser presents la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez; el director del programa PFI, Mario Visa; el director de la UEC, Robert Nieva; la directora de l’Institut Marta Mata, Carmen Moreno; la directora del CFA Àgora, Ana Lampreave; la responsable del projecte, Mercedes López; i el coordinador del PFI de Tarragona, Ximo Arenos.

El projecte ‘Històries de vida’ compta amb la participació de diversos testimonis voluntaris que expliquen la seva vida laboral i la seva trajectòria, per tal de motivar el jovent. En el cas d’ahir dimecres, va ser la conferenciant Ana Megía, de la Fundación PortAventura, la qual va donar a conèixer la seva història de superació i les seves vivències, patint la síndrome de Williams.

La regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, en el seu parlament, va manifestar que “aquest tipus d’oportunitats ens serveixen per adonar-nos del fet que si ens marquem un objectiu i donem el millor de cadascú, les coses poden canviar i podem aconseguir tot allò que ens proposem”. I va encoratjar els alumnes a “no deixar mai de somniar i de creure en vosaltres mateixos, ja que, amb confiança i moltes ganes d’aconseguir l’èxit, podreu arribar fins a on vulgueu”.

Galeria d'imatges

2.jpg

Document Actions