Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El programa de Joventut conjunt entre Salou, Cambrils i Vila-seca, Carretera i Manta, celebra deu anys

S'han programat fins a 59 activitats per als joves de les tres poblacions

dijous 11 febrer 2010

Avui s'ha presentat la desena edició del programa Carretera i Manta en presència dels alcaldes de les poblacions de Salou, Cambrils i Vila-seca. En el decurs de l'acte s'ha signat el conveni a tres bandes que fa possible que aquest projecte a tres bandes continuï liderant les activitats d'oci i la formació dels joves any rera any. Enguany, el pressupost per al Carretera i Manta puja als 222.074 euros i preveu realitzar quasi 60 activitats.
D'entre les novetats destaquen els cursos de mecanografia per ordinador; un curs de televisió participativa o de còmic; un curs de hip hop per ordinador o el de defensa personal femenina, ja amb les places complertes. A més, per enguany, els joves que vulguin inscriure's al Carretera i Manta també podran triar un taller d'arterapia o, fins i tot, hípica per a principiants. De fet, la presentació del programa d'enguany ha tingut lloc a la hípica Castells on els tres alcaldes han gaudit d'una breu exhibició hípica.
Cal destacar que d'entre el conjunt d'activitats n'hi ha un 38% que són culturals mentre que un 62% tenen un caire formatiu amb una previsió de 2.400 joves participants i amb dades tant significatives com ara que hi haurà 108 dies amb una activitats; 71 dies amb 2 activitats; 19 dies amb 3 activitats o 4 dies en què els joves podran gaudir de 4 activitats.
L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha felicitat la iniciativa, la coordinació i la capacitat de treball conjunt dels tres municipis en aquest àmbit i ha afirmat que "hem d'agafar consciència de treballar conjuntament entre el territori ja que amb la joventut s'ha encetat una línia molt interessant", ha dit. Aixímateix, ha explicat que en un parell de mesos s'obrirà un centre a Salou dedicat en exclusiva als joves, la masia Tous, "evidenciant que pretenem potenciar la política de Joventut" ja que, segons ha dit, "tenim clar que la millor inversió és invertir en projectes de futur; és a dir, invertir en la joventut".

Galeria d'imatges

carretera_i_manta_1.JPG

Document Actions