Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El programa integral d’acollida de Salou arriba al seu quart any amb un gran èxit de participants

Finalitza el primer trimestre dels cursos i tallers adreçats a nouvinguts d’aquest període 2009-2010

dilluns 21 desembre 2009

EL primer trimestre dels cursos i tallers emmarcats dins les accions formatives del programa integral d’acollida per el període 2009-2010 han finalitzat aquesta setmana. Aquesta iniciativa es duu a terme al municipi des de l’any 2006 amb una gran acceptació entre els nouvinguts.

Per aquest període 2009-2010 s’ha fet un curs de coneixement de l’entorn en llengua catalana amb un total de 20 alumnes, la gran majoria provinents de Senegal i la Índia. També s’ha dut a terme un taller d’Habilitats laborals per a joves on un total de 24 alumnes del Senegal, Pakistan, Índia i República Dominicana han après eines per a la recerca de feina i el sistema laboral del país. L’últim dels tallers que s’han impartit en l’Espai MAS ha estat sobre Habilitats socials per a dones, amb un total de 15 alumnes de nacionalitats tan diverses com Marroc, Senegal, Índia, Rússia, Brasil i Rep. Dominicana. Ahir a la tarda es van lliurar els diplomes als assistents a aquests cursos en el decurs d’una petita festa.

El proper dilluns dia 21 de desembre es reempendran les inscripcions dels tallers per al segon trimestre del curs 2009-2010. Al igual que el primer trimestre les accions formatives es duran a terme a l’Espai MAS. La Regidora d’Acció Social, Ana Narbona, ha explicat que: “aquesta es una iniciativa que va començar al 2006 i que durant aquests 4 anys ha tingut una gran acollida per part dels nouvinguts i esperem que continuï així”. A més Narbona ha afegit que: “amb aquests cursos i tallers volem oferir la possibilitat d’integrar-se i desenvolupar-se més fàcilment en el municipi a tots aquells que ho desitgin”.

Document Actions