Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El programa juvenil 'Carretera i Manta' inclou enguany 66 activitats formatives i culturals

divendres 06 març 2009

El programa juvenil 'Carretera i Manta', organitzat pels Ajuntaments de Cambrils, Salou i Vila-seca des de l'any 2002, conté aquest 2009 un total de 66 activitats, una vintena més que l'any passat.
En concret, 43 d'aquestes activitats són formatives (el 65%): 8 d'educació en el lleure, 8 tallers de cuina, 9 de formació informàtica, 9 de creixement personal, 4 de formació en idiomes i 4 d'arts escèniques. Les 23 activitats restants, , que representen el 35% del total, són de caràcter cultural: 11 són de foment de l'esport, 3 són sortides temàtiques, 8 són viatges culturals i 1 és de foment de la participació.

Pel que fa a les sortides, una de les que més èxit té entre els joves és la de la neu, ja que per un preu de 100 euros tenen el transport, el forfet i mitja pensió en un hotel de quatre estrelles. Enguany també hi ha planejats viatges a París, Menorca, Andorra o Bilbao.

Respecte a les novetats d'aquest 2009, cal destacar que són vuit: taller d'animals de companyia, un curs de cinema, curs de submarinisme, sortida a Carcassone, curs d'interpretació, sortida a Florència-Pisa, curs de bowling i festa de presentació 2010. Aquesta última activitat es tracta de la presentació del següent exercici del Carretera i Manta contrastant la opinió que tenen els joves sobre les activitats.

Segons les previsions, enguany, el nombre de participants del 'Carretera i Manta' serà superior a 3.000; i el pressupost ascendirà a 254.540 euros, la xifra més alta fins ara, que es repartirà a parts iguals entre els 3 municipis, independentment de la participació de joves de cada localitat.
Tots aquests detalls els han donat a conèixer els representants de Cambrils, Salou i Vila-seca aquesta setmana, en la presentació celebrada al nou centre d'oci familiar de Vila-seca.

Document Actions