Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El programa juvenil Carretera i Manta reprèn les activitats formatives i d’oci aquest setembre

dijous 27 agost 2015

A partir de dilluns es poden fer les inscripcions al Punt d’Informació Juvenil o a l’Oficina d’Informació Juvenil

Entre els mesos de setembre i desembre es duran a terme fins a una quinzena d’activitats de l’àmbit lúdic, i de formació i també de caire educatiu dins el programa ‘carretera i Manta’ que duen a terme les regidories de Joventut de Salou junt amb Cambrils i Vila-seca. Les diferents propostes comprenen des d’un curs de pàdel; un de llengua de signes; el curs de director d’educació en el lleure; un altre de dinamització d’activitats de lleure infantils i juvenils; una sortida al Saló del Manga; un curs de rus i un altre de xinès per a hoteleria; a més d’un curs de manipulador d’aliments; la sortida d’esquí a Andorra i, finalment, un curs de vetllador escolar; un curs de Community Manager on line; la nit del Carretera  i Manta i un curs de fisioteràpia per a nens amb necessitats especials.

Els preus de les diferents propostes oscil·len entre els 8 euros en el cas de la més assequible i fins als 45 euros per persona, en el cas dels cursos més complexos. Cada activitat té un nombre de places limitades que es cobreixen per rigorós ordre d’inscripció i van adreçades als joves d’entre 14 i 30 anys.

Les inscripcions es poden formalitzar, en el cas de Salou, al Centre Juvenil de la masia Tous on hi ha ubicat el PIJ al carrer Maria Castillo s/n o bé per telèfon al 977350786. Els  horaris d’atenció al públic són de dilluns a divendres de les 10 a les 14 i de les 17 a les 21 hores.

També es poden fer les inscripcions a l’Oficina d’Informació Juvenil, al c/Advocat Gallego, nº32 en horari de 10 a 14 hores o al 977309215.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

CARRETERA.jpg

Document Actions