Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El programa Salou Actiu presenta 34 tallers i activitats per aquesta primavera

La programació compta amb tallers, monogràfics, activitats infantils i sortides amb més places que mai

dijous 25 març 2010

Aquest matí l’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb les regidores d’Infància i Joventut, Júlia Gómez, i la Regidora de Cultura, Isabel Aguilera, han presentat la programació per aquesta primavera del Salou Actiu 2010. L’acte també ha servit per fer un balanç de les dues edicions anteriors de caràcter trimestral on s’ha vist la gran acceptació per part del públic i la gran disposició d’aquest vers el programa. Com ha explicat l’alcalde, des que es va detectar una mancança formativa i s’ha engegat aquest programa per a pal·liar-ho s’ha passat de les 28 activitats i 400 inscripcions inicials a les més de 630 inscripcions durant l’hivern i per a aquesta primavera s’han programat fins a 34 cursos diferents atenent a la demanda dels usuaris. “Es tracta d’un programa ja consolidat que aporta a cada trimestre noves propostes però que creiem i veiem que per la seva diversitat de continguts arriba a totes les edats i és una necessitat que hi havia al nostre municipi”, ha dit.

En la programació per aquests mesos es pot veure la gran diversitat de tallers, monogràfics, activitats infantils i sortides que es realitzen, com ha explicat la regidora de Cultura i Festes, Isabel Aguilera: “en la passada edició es van inscriure 635 persones i esperem que en aquesta la xifra sigui igual o superior ja que hem mantingut molts dels tallers que van tenir més d’èxit tot augmentant-ne les places i n’hem afegit de nous d’acord amb les inquietuds de la ciutadania”. Un clar exemple d’això és que s’han multiplicat el número de classes d’informàtica (iniciació a Windows, Internet i programes Office), han passant de 5 a 10 cursos. “És important tenir en compte també el nombre de dies que els alumnes vindran a fer el cursos s’ha duplicat i enlloc de venir un dia per setmana vindran dos dies per setmana”. A més, ha explicat que “els horaris de les classes seran de matí i tarda per adaptar-nos al màxim a les necessitats de la ciutadania”.

Així doncs en aquest tercer trimestre aquells que ho desitgin es poden apuntar al taller de reflexologia podal, el taller de maquillatge de festa, iniciació als programes d’office, diversos tallers d’arts escèniques, la representació de la llegenda de Sant Jordi per als mes petits, aules d’extensió universitària per a la gent gran, el ball d’envelat, el maquillatge, la restauració de mobles, el taller d’herbes remeieres… Així com també presentem noves propostes com un taller de cuina en fred, tallers de manualitats com el de feltre, bijuteria, arts plàstiques… Un taller d’accés a l’art per aprendre a valorar obres pictòriques, risoteràpia.
La Regidora d’Infància i Joventut, Júlia Gómez, ha explicat que: “amb la programació que hem ofert volem arribar als més petits i als joves; a més properament s’ampliaran amb la inauguració del centre Juvenil”.

Fitxers adjunts

Document Actions