Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El proper 6 de maig ja es pot demanar cita per realitzar la declaració de la renda presencial a l’Ajuntament de Salou

dimecres 15 abril 2015

Un any més, es facilita aquest servei gratuït a la població fruit de la col·laboració entre el consistori i l’Agència Tributària de Tarragona

 

Des de l’11 de maig i fins al 30 de juny, coincidint amb la campanya de la declaració de la renda l’Ajuntament de Salou posarà un any més a disposició de la població el servei d’elaboració gratuïta de les declaracions corresponents a l’exercici del 2014. Així, Salou posarà a disposició dels ciutadans empadronats dues funcionàries les quals atendran a l’OAC de manera presencial en horari de 16 a 20 hores des de l’11 de maig i fins al 30 juny, prèvia confirmació telefònica.

El dia previst per iniciar la petició telefònica de cita serà el proper dimecres 6 de maig al 901 22 33 44 de les 9 del matí i fins a les 19 hores.

Pel regidor de Gestió Econòmica, Jesús Barragán, es tracta d’un servei  al ciutadà que facilita els tràmits als ciutadans i que ja fa més de deu anys que està disponible.

Aquest servei es presta gràcies a l’estreta col·laboració que mantenen l’Ajuntament i l’Agència Tributària de Tarragona perquè tots els contribuents del municipi que vulguin puguin realitzar la seva declaració de la renda en el mateix Ajuntament sense desplaçar-se i amb un cost 0. Es pretén fomentar la interrelació administrativa, amb l’objectiu d’apropar-se i millorar el servei al ciutadà, perquè aquest pugui gaudir d’una atenció directa més eficaç i pugui accedir més fàcilment a diferents tipus de serveis sense necessitat de desplaçar-se del propi municipi.

Galeria d'imatges

web_hacienda.jpg

Document Actions